Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőktől miért nem lehet elvárni hogy tegyenek a férfi kedvére a szexben?
20-as:
Oké. És ezt büszkén fogod fogadni nyílt utcán?
Mert vannak szokások a társadalomban és példának okáért az udvarlás is hagyományosan a férfi dolga. Az egy dolog, hogy nőként kell tudjak merni ma már kezdeményezni, de udvarolni azért nem szokás.
Sőt, jövök egy másik példával: a pasik 90%-ával akikkel találkoztam még akkor sem engedtek fizetni vagy felezni étteremben/kávézóban számlát, amikor meg volt beszélve, hogy így lesz vagy épp én hívtam meg őket. Ez szerintem egyébként egy rossz dolog, és ma már kezd is elhalni a hagyománya, ugyanakkor még mindig rengeteg pasiba be van rögződve, hogy ő kell fizessen. De már volt olyan is, hogy kávézóból kimenve megengedte, hogy visszaadjam a pénzt, csak a látszat mondassa azt, hogy a férfi fizet.
"Mondjuk hogy folyamatosan udvarolnak, és amit csak lehet alátok tesznek a férfiak?"
Aha szóval te mint jutalom tekintesz a szexre, ami neked mint férfinak jár a kemény udvarlás után. S az asszonynak mi jár majd ha vezeti a háztartást, neveli a gyerekedet? Extra nyalás? Vicc vagy.
"Ha tőlem férfiként elvárás hogy orákon át hízelegjek, meg előjáték legyen, meg nyaljam faljam amíg el nem élvez. Akkor visszafelé ez miért nem jár?"
Igen általában így működik a valóéletben egy szexuális aktus. Vagy te eddig mit gondoltál hogyan kéne működnie? Minden mesét nem kell elhinni amit a képernyőn látsz. A visszafele nem jár dolgot nem értem. Mi nem jár? Normális kapcsolatban az orál eleve kölcsönös, az aktusban is ketten vesztek részt. Vagy te hogy maradsz ki a dolgokból?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!