Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet az hogy jó képű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy jó képű vagyok 178 magas, sporots izmos és mégis szűz és szingli vagyok?

Figyelt kérdés

Nem kamu kérdés.

29 éves vagyok.

Kicsit olyan mintha aspergeres lennék, nehezen létesítek kapcsolatokat, mindig ez volt a gond iskolában is.

ma 00:21
 1/5 A kérdező kommentje:
Munka nincs és szülők tartanak el.
ma 00:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Majd akarok dolgozni Logisztikaban
ma 00:22
 3/5 anonim ***** válasza:
59%

😅

Azta, mekkora egybeeses, en is 178, sportos is, szingli is, izmi is, fiu is, 35 (nem a farkam), penzem is, vallalkozo is, meg kéne probalnod. Szuz mar nem, be/felavatlak.

ma 00:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Mégse vagy jokepu
ma 04:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Úgy lehet, hogy egy semmirekellő vagy, és önkritikád sincs. Törődj bele; édesanyád marad az egyetlen nő az életedben
ma 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!