Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyennek tartjátok ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek tartjátok ezt a hozzáállást egy nő részéről? (orál) Női és férfi vélemény is érdekel.

Figyelt kérdés

A szopásról van szó. Azt mondta nem szereti csinálni, de erőt vesz magán mert számít neki a párja. A pasi be szokott durvulni közben, így hányingere van tőle, fulladozik és a torka is fáj utána egy napig, de a csaj engedi neki, hogy így csinálja, mert a pasinak ez így a jó.

Túlreagálom, vagy ez tényleg olyan, mintha kb. azt mondaná, hogy "Engedem a páromnak, hogy megerőszakoljon, mert ő ezt szereti."? Sajnálom az ilyen nőket. Szerintem ez nagyon nem normális.

Miért lehet, hogy ennyire nem számít valakinek nőként, hogy neki is jó legyen? Miért csinál olyat, ami neki szenvedés?

2022. dec. 17. 11:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Önző pasi és buta nő szindróma.
2022. dec. 17. 11:50
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
Nem sok önbecsülése lehet, ha ennyi alárendeli magát egy kapcsolatban. Valami nem stimmel vele, de a párjával sem ha nem veszi észre milyen erőszakos.
2022. dec. 17. 11:51
 3/13 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem nem reagálod túl.

Én például csak és kizárólag a saját tempómban szeretek orálozni (trauma miatt). Ha valaki elkezdené ráhúzni a fejem akkor ott vége is lenne.

A leírt esetben bármi lehet a háttérben. Félelem attól,hogy a férfi szakít vele, mert nem úgy csinálja , ahogy szereti. Esetleg magától a férfitól vagy kevés önbecsülés stb.

2022. dec. 17. 11:56
 4/13 anonim ***** válasza:
58%

Gazdag a pasi? A pasi házában lakik ingyen? Dolgozik a csaj? Nő vagyok, de én is tudom hogy sajnos nagyon sok nő egy buta pénzéhes kis ri banc. Én sose tudtam szopni és soha nem is kérte a férjem hogy erőltessem. Szopogattam, puszilgattam, nyalogattam és meg volt vele elégedve. Egyszer kipróbáltam normálisan kihanytam magam. Aztán azt mondta hogy soha többet ne merjem megpróbálni mert nem akarja hogy nekem rossz legyen.

Szóval ennyi.

A csaj nyilván egy aranyásó.

2022. dec. 17. 12:08
 5/13 anonim ***** válasza:
38%
Ahogy fent is írják egy önző kis akaratos pöts a fickó aki rongydarabnak tekinti a csaját az ágyban. A nő meg egy hülye, hogy ezt elviseli tőle és nem vágta már rég lapátra. Gyanítom az élet más szituációban is ugyanilyen akaratos kis f.sz a fickója.
2022. dec. 17. 12:26
 6/13 anonim ***** válasza:
43%
#4 nyilván🙄 mert érzelmi manipuláció, önbecsülési problémák vagy sanyarú gyerekkor nem létezik. Nyilvánvalóan csak aranyásó lehet🤡
2022. dec. 17. 12:52
 7/13 anonim ***** válasza:
50%

#4 vagyok: Nekem is sz-r volt a gyerekkorom és önbecsülésem még mindig 0. De az ilyet akkor sem hagynám. Inkább ne legyen senkim mint egy ilyen rohadék. Szóval igen is a csaj bizonyára azért alázkodik meg és fogad el mindent megy bele mindenbe mert örül hogy gazdag a csávó. Azt is el tudom képzelni hogy bekapta a legyet és csak azért hogy a gyerek ne nőjön fel apa nélkül hagyja magát megalázni.

Akármi is legyen, az ilyen a szememben nem nő. Egy kis pénzéhes senki. Az hogy esetleg a gyerek miatt... Azt talán még meg tudom érteni. De igazából azt sem. Egy nőnek fel kell tudni mérni kinek érdemes szülni és kinek nem. Én nem szülnék egy ilyennek. Ne szaporodjon általam

2022. dec. 17. 12:59
 8/13 anonim ***** válasza:
36%

#7 akkor feladok egy rejtvényt: én is hagyom a pasimnak (bár én szeretek szopni), hogy úgy csinálja, hogy nekem fájjon, a múltban pedig megengedtem egy fiúnak, hogy megdugjon egy vibrátorral, pedig nem bíztam benne, féltem tőle és utáltam minden pillanatát. Érdekes módon azonban nem fizet nekem senki, miből is fizetnének ezek a tizenéves fiúk, nincs is munkájuk, suliban járnak még. Hova tovább, a kormány se fizet nekem egy vasat se, Sorosról nem is beszélve.

Most leírtad, TE milyen személyiség vagy, azonban a világ nem fekete fehér, az emberek nem ugyanolyanok. El kell fogadni ezt, és segíteni kell azon, aki bajban van, nem egyből azt feltételezni, hogy "pénzéhes r.banc" holott a kérdésben egy szóval nem állították, hogy bármilyen anyagi dolog lenne a háttérben. Nulla empátiával és ésszel fogalmam sincs, hogy lehet élni, de gyanítom, hogy könnyebben, mint én, aki folyton próbálja beleképzelni magát mások helyzetébe és nem csípőből ítélkezni. Hisz boldogok a lelki szegények...🙃

2022. dec. 17. 14:19
 9/13 anonim ***** válasza:
63%
Azt se írta hogy nem gazdag a pasi. Szóval ez egy tipikus önsajnáltató poszt. Pont te írod hogy a világ nem fekete és fehér de mégis egyből véded. Bele se gondolsz hogy akár hibás is lehet. Akkor miben különbözöl tőlem? Igazából te vagy a rosszabb. Én egy pillanatig elgondolkoztam azon hogy talán a gyereke biztonsága miatt van a pasival de te "full fehéren" látod őt. Bele se gondolsz hogy ő a hibás. Szóval kettőnk közül te vagy a szemellenzős ló nem én.
2022. dec. 17. 16:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Ha a csaj nem mondja hogy neki nem jó akkor a pasi honnan tudná? Ha pedig mondja és a pasi mégis csinálja akkor az egy barom és a csajnak dobbantania kéne. Ha meg nem dobbant magára vessen.
2022. dec. 17. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!