Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet volna vele lefeküdni szűzként? 26/N
Még sosem csókolóztam, szűz vagyok
Nem járok bulizni és nincsenek barátaim, így a lehetőségeim korlátozottak
Nagyon tetszik egy kollégám, aki 1-2 hónapja utalgat rá, hogy lefeküdne velem
De nagyon félek, hogy elmondaná mindenkinek és híre menne
Ha tetszik neked akkor miért nem adtok együtt?
Szerintem olyan szép gondolat ha a szüzességed elvesztését annak adod akit szeretsz és kivansz.
Ez egy hatalmas kincs és egyben ajándék is minket félnek.
Kerlek jól gondod át mert egy ilyen alkalom csak egy van az életben és ez nem verseny hogy ki mikor veszíti el előbb.
26 eves nő vagyok, szintén szűz. Társkeresőztem, ahol többnyire szex ajánlatokat kaptam. Nem mentem bele. 23 évesen is közel voltam egy ilyen esethez, és 2 hónapja is.
Lehet túl nagy bennem az önuralom. Ezt nevezik demiszexualitásnak. Nem akarok szexelni olyan pasival, akit nem szeretek. :( Pedig érzek vágyat jóképű férfiak iránt. De csak azért, mert viszket, még nem lesz nagy élmény egy ilyen helyzet.
Depressziós vagyok, minden rossz dőntésem után sírni szoktam. Nem hianyzik meg ez is. Egyszer jobban leszek talán és a szerelem is rám találhat. Ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!