Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez mennyire jó ötlet? Lefeküdni másokkal, hogy továbblépjek?
Figyelt kérdés
Van valaki, akin hosszú ideje nem tudom túltenni magam. Ő volt az első és eddig az egyetlen, akivel lefeküdtem. Már kezd kiidegelni,hogy nem tudok továbblépni, ezért arra gondoltam, akkor lefekszem pár emberrel még, és könnyebben elfelejtem.2015. aug. 23. 11:02
1/7 LazyJones válasza:
Nem hinném. Nem az segít tovább lépni, ha másokkal is kufircolsz, hanem amikor másokat elkezdesz szeretni.
2/7 A kérdező kommentje:
De nagyon nehezen leszek szerelmes, arra várhatok örökké...és őt végülis nem szerettem szerintem, meg nem jártunk, ezért gondolom, hogy csak emiatt maradt meg így bennem és nem tudok továbblépni, mert kevés tapasztalatom van másokkal.
2015. aug. 23. 11:06
3/7 anonim válasza:
Ne feküdj le soha senkivel valami másodlagos cél érdekében! Nem lesz jó, és később bánni fogod.
4/7 LazyJones válasza:
Nem hiszem, hogy várhatsz örökké, a természet teszi a dolgát. Csak barátkozz, találkozz emberekkel, ismerkedj, esetleg flörtölj. Lehet, hogy sok idő, de nálam ez működött egyedül. Ja, és persze az sem árt, ha nem kergetsz álmokat.
5/7 anonim válasza:
Nalam az sokat segített hogy lefeküdtem egy par emberrel neg nyitottam a pasik fele. Hamar tul estem az exemen pedig nagyon szerettem. Kb 3 hónap kellett hozza
7/7 anonim válasza:
Nem hinném hogy ez jó ötlet. Inkább öntsd ki a szíved egy bizalmas barátodnak, vagy igényeld pszichológus segítségét! Ha úgy érzed, a barátaiddal való megbeszélés még nem volt számodra elég, hogy továbblépj, azon esetben mindenképp kérj szakszerű segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!