Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire jó ötlet az ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jó ötlet az ha a páromat születésnapján szexuális élménnyel ajándékozom meg?

Figyelt kérdés
Mindig mondja, hogy úgy vágyik egy bizonyos dologra. Ő egy tipikusan olyan ember akinek iszonyatosan nehéz ajándékot venni és ezért gondoltam arra, hogy mi volna ha egy vágyálmát valósítanám meg, amire ugyan úgy kell költeni mint ha bármilyen más ajándékot vennék neki. Na meg persze tora. :)
2015. jún. 30. 01:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Egy fontos tényezőt nem említettem meg. Én vagyok a nő. :) A kor nem tudom mennyire számottevő a válaszadásban, de azét azt is megemlítem. Ő 30, én 25 éves vagyok.
2015. jún. 30. 01:42
 2/12 anonim ***** válasza:
30%

szerintem ez buta ajándék lenne. a szex az egy olyan dolog amit nem szoktak ajándékba adni.

Nekem is adtak már ilyen ajándékot születésnapomra. én nem örültem neki annyira mint egy maradandó tárgynak. de az emberek különböznek.

sok sikert.

2015. jún. 30. 01:45
 3/12 anonim ***** válasza:
51%

mi lenne az a különleges

talán orális végig szájba? tejszinhabbal?

nálunk az nem különleges

vagy az anális

sztem nem jo dolog de te tudod

pl. egy 32 Gb pendrive 3.0 nekem most jol esne

neki ijesmi?

vagy vmi ital külölegesség

2015. jún. 30. 06:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Valami kis apróság és mellé a szex meglepi lenne jó szerintem. Valóban legyen valami normális ajándék is.

És mi lenne egyébként az ajándék? +1 lány?

2015. jún. 30. 07:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem egy olyan élmény, amire régóta vágyik valaki, az sokkal maradandóbb emlék lesz mint egy pendrive pl. Én mindig élményt kérek, bármi legyen is az. Ne add fel ezt a terved!
2015. jún. 30. 07:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is volt hogy amelett hogy a kedvencét főztem meg utána megleptem vmi vad dologgal az ágyban...ha valamire szüksége van úgy is szól és azt kapja szülinapjára. De van hogy nincs szüksége semmire, feleslegesen meg nem veszek olyat ami a polcra kerül.

Új kütyüket meg mindig lehet venni.

Nekem bevállt a szex ajándék :)

2015. jún. 30. 08:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Egy tárgyra nem fog emlékezni, az élményre örökké.
2015. jún. 30. 09:40
 8/12 anonim ***** válasza:
28%

roppant kreatív lenne. így egy életre megvannak az ajándékok, karácsony.névnap . bármi...

kíváncsi leszek,ha lesz gyereked, akkor hajlandó leszel-e gondolkodni vmi normális ajándékon. vagy őt meg majd megfürdeted, vagy elmész beoltatni?

2015. jún. 30. 10:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Jo otlet lehet, az elmeny az elmeny marad.

Mirol lenne szo? Mit szeretne?

2015. jún. 30. 11:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ugyanúgy kell rá költeni mint egy másik ajándékra, akkor gondolom valamilyen játékszer.

Nő vagyok, de örülnék egy kellemes illatú masszázs gyertyának, vagy egy péniszgyűrűnek. Az utóbbit hiába ő viselné nekem akkor is ajándék lenne, mert szeretném kipróbálni.

Szerintem jó ajándék.

2015. júl. 2. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!