Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet volna vele lefeküdni szűzként? 26/N
Még sosem csókolóztam, szűz vagyok
Nem járok bulizni és nincsenek barátaim, így a lehetőségeim korlátozottak
Nagyon tetszik egy kollégám, aki 1-2 hónapja utalgat rá, hogy lefeküdne velem
De nagyon félek, hogy elmondaná mindenkinek és híre menne
Mondhatnám azt is, hogy tedd meg velem. Nem ismerjük egymást, így a diszkréció adott. :D
Konkrétan attól félsz, hogy elmondja, hogy 26 évesen mg szűz voltál? Emiatt szégyenérzeted lenne?
1: Valamire is való férfiállat nem beszélget a szexuális életéről, maximum konkrétumok nélkül.
2: Úgy ismered a kollégádat, mint aki ilyet tenne, Vagy netán tett ilyet, vagy hasonlót?
Ezeket mérlegelve, döntsd el mit szeretnél. Továbbra is félsz a saját rögeszméidtől, és ezek alapján 60 évesen is szűz maradsz. Vagy lefekszel egy neked szimpatikus pasival, aki iránt netán még érzelmeket is táplálsz.
Szerintem inkább szerelemben veszítsd el, ahol megvan a közös szeretet, tisztelet és odafigyelés.
Plusz egy munkahelyen hamar híre megy az efféle viszonyoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!