Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik vonzónak találnak egy vékony fiút?
Figyelt kérdés
Én sajnos vékony vagyok, bármennyit eszek nem leszek több. Kb 70 kiló vagyok és 185 cm magas, szóval eléggé vékony és 24 éves vagyok.
Van olyan lány akit ez nem zacar és vonzónak találna? Eddig nem sikerült ilyen lányt találnom magamnak.
2022. dec. 13. 19:42
2/8 anonim válasza:
Igen, hisz a külső csak egy dolog.
Plusz nem mindenkinek az izmos a preferencia.
3/8 anonim válasza:
A gond inkább ott lehet, hogy 24 évesen még fiúnak hívod magad. Ha tényleg ilyen vékony vagy, és még a viselkedés is kisfiús, az már lehet taszító ennek a korosztálynak. 24 évesen férfi vagy. Állj így a dolgokhoz.
4/8 anonim válasza:
Persze. Én pl szeretem a vékony férfiakat.
Szintén vékony 26N
6/8 anonim válasza:
Egész életemben az ilyen pasikat kerestem, csak én meg dagi vagyok :( ÉS most már bőven idősebb is, mint te, harmincas. Az én korosztályomban esélyem sincs ilyen srácot találni. Magas, vékony, huszonéves... szerintem csodálatos lehetsz.
7/8 anonim válasza:
Teljesen jó vagy így paraméteek alapján, de azért az már nem mindegy, hogy sportosan vékony, vagy amolyan aszott vékony.
Mindenképp sportolj valamit és akkor szerintem a csajok felénél lehet álompasi kategória is.
8/8 anonim válasza:
Mindig is vékony barátaim voltak, sosem zavart. 23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!