Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is vonzónak tartja a vékony női kart?
Figyelt kérdés
Ha igen ki mit szeret benne?2020. febr. 5. 19:43
1/19 anonim válasza:
nekem vaskos,az már nem is szexi??
2/19 A kérdező kommentje:
De, valakinek biztos az ;) Nem vagyunk egyformák
2020. febr. 5. 19:52
3/19 anonim válasza:
A nőt tartom egyben vonzónak :) vékony v. átlagos kar, az összkép számít. Mondjuk az nem túl szexi ha ki vagy gyúrva mint egy bodybuilder vagy szét van tésztásodva és lóg rajta az integetőháj.
4/19 anonim válasza:
Nekem bejönnek a vékony nők és a teltek is!
5/19 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a túl vékonyak. Az a jó ha van nőies formája. Meg most komolyan mi az ami vékony kar neked? Ami úgy néz ki mint egy 10 éves kislánynak? Köszönöm nem
6/19 A kérdező kommentje:
Inkább a szálkásan vékony női karra gondoltam, mint pl. egy 170cm 50kg- os vagy 165cm 46kg nőnek a karja :)
2020. febr. 7. 17:59
7/19 anonim válasza:
Vannak nők, akiknek nagyon szép vékonyan a karjuk, de szerintem nem olyan gyakori, hogy a vékony kar egyúttal formás is legyen. Pl. #6, egy 165/46-os vagy 170/50-es nőnek elég, ha egy kicsit aránytalanul halmozza a teste a zsírt a kar rovására, és már borzasztóan vékony az eredmény.
A "nőt egyben tartom vonzónak" (jön a meghatódott lájkvihar), de azért az integetőhájtól menekülsz. Értem.
8/19 anonim válasza:
Igen. kifejezetten kezdek rosszullenni azoktól akiknek a felkarjuk olyan mint anno a menzán a konyhásnéniknek volt, ami olyan mint a csirkecomb :D
9/19 anonim válasza:
Mivel a vékony alak tetszik, így igen! Nincs magyarázat, ez jön be. Egy lány minden testrésze tud tetszeni, de kimondottan a karja iránt nincs különösebb vonzalmam. Szép, meg minden, de ha minden más nem stimmel, valahogy utána már a karja sem. Ugyan így vagyok minden testrésszel. Nem mindennek tökéletesnek kell lennie, de összességében azt tudjam rá mondani, hogy tetszik.
10/19 anonim válasza:
Inkább a vékony kar,mint egy kötözött sonkaszerű valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!