Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vékony vagyok attól még lesz olyan lány aki vonzónak fog találni?
Sportolok pedig.
Van olyan lány akinek vonzó leszek? 189 cm és 72 kiló vagyok.
Nekem az átlagos testalkatú lányok tetszenek, és nem a vékonyak. Van esélyem ilyen lányoknál?
Ez nem is olyan vészes.
Nálad vékonyabb férfiismerőseim is köszönik szépen, átlagos mennyiségű sikerük van a nőknél, akik között mindenféle testalkatú megtalálható.
Bőven nem eszel eleget. Rá kellene menni a sportolás mellett a tömegnövelő étrendre is.
Én 197 centihez voltam 74 kiló fénykoromban, a legszarabb napjaimban. Mint egy auschwitzi fogoly, úgy néztem ki, kilátszó bordákkal. Most 91 kiló vagyok. Még most is valahol külsőre az átlagos-vékony határán mozgok testalkatra, de legalább már van rajtam izom.
Tényleg ezt tudom mondani, hogy egyél sokat. Nézz utána mi az a tömegnövelő étrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!