Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet szexkapcsolatom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet szexkapcsolatom egy nővel?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ha már kapcsolatra nem is kellek a nőknek, azt hogyan tudnám elérni, hogy legalább lefeküdjenek velem? Jó lenne, ha legalább ennyi sikerem lenne. Soha nem volt szexkapcsolatom, nem is néznek rám a nők, szinte láthatatlan vagyok számukra, ezen szeretnék most változtatni. Akik a közelemben voltak nők mind foglaltak voltak. Köszi a válaszokat.

30/F

2022. dec. 8. 19:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

#19-es vagyok

Fel kell építeni benne egy alap kimmunikációs készséget,egy alap önbizalmat.Ez máshogy nem megy,csak ha gyakorolja a szexet (is)

Hogy kivel,az sajnos mellékes,nem ő fog diktálni.

2022. dec. 9. 11:20
 22/29 anonim ***** válasza:
18 vagyok, értem, hogy vannak "gyakorlópályák", de akkor is borzalmasan megalázó így beszélni emberi lényekről, hogy amorf meg szuvas fog... Mert ezek a lányok "hálás".
2022. dec. 9. 11:22
 23/29 anonim ***** válasza:

19-es vagyok

Miért, szerinted miért néznek át a nők rajta ahogy irja?Miért nincsenek barátai?

Azért,mert antiszoc,lúzer,unalmas,szánalmas fickó,aki taszítja a nőket.

Gondolom külsőre sem főnyeremény.

Ez az atnézés ugyanolyan megalázó a nők részéről,csak nem tűnik fel,mert nincs leírva...

2022. dec. 9. 11:31
 24/29 anonim ***** válasza:

Én is a nulláról kezdtem, nem úsztam a pina rengetegben, nem hecből adtam le teljesen az igényeimet. Éreztem, hogy befordulok, a kommunikációm nulla, önbecsülés nulla...még sorolhatnam, szerettem volna szép barátnőt magamnak, persze ki nem?

De tudtam, hogy nem jön össze, bár ha osszejott volna nem tudtam volna sokáig fent tartani, mivel a benső lényem egy tornádó utáni város romjaival vetekedett és amikor osszejott a 10/10-es csaj több év után ott is kevés voltam, még nagyon sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy felérjek egy normális lány érzelmi és hát igen...értelmi szintjéhez.

Ezért lassan, de biztosan haladtam és cirka 10-12 év alatt feljottem egy olyan szintre ahol már nem jön elő bennem a kisebbségi komplexus az a bizonyos "vajon jó vagyok e neki" stb. Nem jó túl nagyot harapni hirtelen elsőre a tortából...

Ha valaki még 30 évesen is szűz, akkor ott már igen nagy bajok vannak, amik egy kapcsolatban kiütközik, nagyon erős jellem és tartás kell ahhoz, hogy ilyen sok időn át tiszta maradjon fejben és lélekben az ember. Biztos, hogy nagyon komoly járulékos károkat szenvedett el a kérdező...ezért lenne jobb ha béta nőkkel kezdene...

2022. dec. 9. 11:36
 25/29 anonim ***** válasza:

És még annyit, hogy a béta nők egyáltalán nem rosszak, ha nem szép arcra, vagy puncira, esetleg van rajta 10-20 kg felesleg stb...ezek elhanyagolhato dolgok, jelenleg én is egy bétával vagyok, vannak hiányérzeteim, de ez van, nagy nehezen elfogadtam, úgymond lenyeltem. A sóvárgást kellene kiiktatnom a fullos nők iránt, pedig ha akarnám lehetne, de a félelem nagyobb úr, hogy újra elbszom.

Ezért "jobbak" a béta nők...

2022. dec. 9. 11:43
 26/29 anonim ***** válasza:

19-es vagyok

Egyetértek veled,mindenki a saját szintje közelében keresgéljen.

De lehet,sőt kell is fejlődni minden téren,külsőleg,belsőleg,csak tenni kell érte.

2022. dec. 9. 11:46
 27/29 anonim ***** válasza:

19

Nem ismered személyesen a kérdezőt, nem tudhatod, hogy tényleg úgy van, másrészt az antiszociális sem egészen azt jelenti, amit te olvastál vagy tanítottak neked róla. A szakkönyveket emberek írják, és nem biztos, hogy kerültek már ilyen helyzetbe..

Azzal, hogy látatlanban rondának, lúzernek és szánalmasnak nevezed baromi sokat segítettél neki.

Lehet nem akar mindenki úgy kinézni és viselkedni, mint a hülye filmjeidben és sorozataidban látott férfiak és nők! Nem véletlenül elégedetlen sok ember a külsejével.. Vagy ott van a huszonéves szűz lány,aki azt látja, hogy a 16 éves váltogatja a fiúkat a filmben, vagy halálosan szerelmes lesz egy nagyon helyes, gazdag fiatalúrba, ő meg itt van szüzen, kicsi mellekkel, az alakja sem olyan, mint a filmben látott lánynak stb. stb.

"mindenki a saját szintje közelében keresgéljen"? A pszichológia professzor ezt is tudja..Csak lehet, hogy a csúnyácska nő nem szexkapcsolatot keres, hanem hosszútávút, inkább erről kellett volna írni.

2022. dec. 9. 18:49
 28/29 anonim ***** válasza:

19 vagyok

Lehet itt jönni a sablon szövegekkel,de ha valakinek 30 éves korára se kapcsolata nincs,se barátai,akkor az okok ott keresendők ahol leírtam.

És nem bántásból írtam ezeket,hanem szerintem jobb az embert szembesíteni a hibáival,mintsem bólogató Jánosként táplálni benne a reményt,hogy jobb lesz.Nem,nem lesz jobb,ha nem változtat.

2022. dec. 9. 18:58
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Van jópár hasznos tipp, mint például amit a 12-es írt. Jól érzem magam a bőrömben, humoros is vagyok, és néha valóban dőlnek a közelemben a nevetéstől a kollégáim. A havercsaj akiről meséltem, azt mondta, hogy nem vagyok az esete, így nem is tud tanácsot adni nekem azzal kapcsolatban, hogy miben kellene változtatnom...:/ De már mindegy, ő kb megszűnt. Talán sosem voltunk igazi barátok/haverok. Egyébként eszemben se volt, hogy próbálkozzak nála...
2022. dec. 9. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!