Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek szexkapcsolatban olyan nővel, aki rajtatok kívül még 3 pasival szexel?
Elmeséltem ezt a történetet, onnan a kérdés. Gondoltam, megosztom veletek is.
A badoo-n ismerkedtem egy családos nővel. Aki összejárt szexelni 2 pasival (külön-külön) és ha hozzáveszem, hogy feltehetően a férjével is szexelt, akkor én lettem volna a 4. pasi.
Elvileg tudott volna helyet is intézni, ahol nyugodtan tudunk szexelni, de lemondtam.
Te mit tennél egy ilyen helyzetben?
Ha figyel és nem kapok el tőle semmit, akkor simán!
50Ffi
Mindenkinek más. A férfiak túlnyomó többsége csak egy lyukat keres amibe üríthet, így nekik tök mindegy hányan vannak rajtuk kívül. Ezért népszerű a kurvázás is. Ha valamelyikük mégis többet szeretne ennél, az meg több mint valószínű, hogy nem fogja elfogadni, ha a nő több pasival van együtt rajta kívül, de belőlük jóval kevesebb van. Legszánalmasabb az, hogy azokat akik bárkit megdugnak, közben otthon várja az asszony...
Azért szerintem se jó érzés, ha én lennék a sokadik, mert ez annak bizonyítéka, hogy ennyire értéktelen vagyok a számára. Ráadásul akaratlanul is az jutna eszembe, hogy az elmúlt héten hány farok volt már a szájába meg mindenébe... Olyan mint egy pasi ebből a szempontból. Mindenesetre legalább őszinte és nem árul zsákbamacskát, így el lehet dönteni, hogy beállsz-e a sorba :)
Most legyetek nagyon őszinték:
-Főzök nektek egy finom gulyáslevest, amibe mondjuk 3-4 random férfi beleköp és belefricskázza a spermáját, lenne hozzá gusztusotok, hogy megegyétek azt a levest???
-Adok nektek egy kibontott tábla finom tejcsokoládét, amit előtte ugyancsak néhány random férfi érzékien összenyalogat, esetleg a spermáját is szétkeni rajta! Lenne hozzá gyomrotok, hogy megegyétek???
Ez jusson mindenkinek az eszébe, valahányszor egy használt ronggyal akarna szexelni, vagy akár csak csókolózni!
5#: Te azt gondolod, hogy nem használták szarrá a "szűz" partneredet?
Mert ha igen nagyon tévedsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!