Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet szexkapcsolatom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet szexkapcsolatom egy nővel?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ha már kapcsolatra nem is kellek a nőknek, azt hogyan tudnám elérni, hogy legalább lefeküdjenek velem? Jó lenne, ha legalább ennyi sikerem lenne. Soha nem volt szexkapcsolatom, nem is néznek rám a nők, szinte láthatatlan vagyok számukra, ezen szeretnék most változtatni. Akik a közelemben voltak nők mind foglaltak voltak. Köszi a válaszokat.

30/F

2022. dec. 8. 19:09
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Próbáltam hülyéskedni velük, lazára venni a dolgot, ha kellett komolyan is beszélgettem velük. Annyi lett az eredménye, hogy amikor hülyéskedtem velük, mosolyogtak egy sort, valamit válaszoltak, de ennyibe ki is merült. Volt egy lány (velem egykorú) akivel nagyon jól elvoltam, de volt párja neki, így nem is mentem tovább nála. Amolyan legjobb barátok voltunk. Ő mindig vevő volt a hülyeségre velem, sokat nevettünk, szívtuk egymás vérét a munkahelyen (koléganőm volt), csak elköltözött a párjához messzire. Beszélgettünk online felületen is, csak egyre kevesebb lett. Írtam neki egyszer, hogy nyugodjon meg, válaszolhat nyugodtan, sose kellene nekem, mert ott van a párja, és nem mennék rá. Azóta kb lassan egy éve lesz, hogy az utolsó üzenetet elküldtem neki, látta, de nem válaszolt. Barátaim sincsenek, akik tudnának segíteni nekem.
2022. dec. 8. 19:35
 12/29 anonim ***** válasza:
Először is lássák jól érzed magad a bőrödben. Utána érezzék vonzónak találod őket vagy a kiszemelt nőt. Fokozatosan ne túl durván nyomulj. És választd azt aki mellett magabiztosnak érzed magad. Belőle tudsz egy kis erőt meríteni. A nők szeretik az incselkedést. A rossz házasságban élők ,elhanyagoltak, egyedülállóak éhezik a figyelmet.Vonzó nőnek szeretnék érezni magukat.
2022. dec. 8. 19:47
 13/29 anonim ***** válasza:
72%
#11 egy pro tipp bro' (hátha mások is okulnak belőle), ha van legjobb havercsaj akkor ne nyomulj rá inkább kérj tőle tippet hogy csajozz (amíg nem megy magadtól), szerinte xy-ont hogy tudnád felcsípni (egy nő jobban érti egy másik nő gondolatait), illetve kérd meg hogy legyen kicsit kerítő a barinői vonalán és mutasson be nekik :)
2022. dec. 8. 20:55
 14/29 anonim ***** válasza:
17%
Mindig van lejjebb, mindig van más választás, ne akarj fullos nőt, ne akarj olyat aki minden igenyednek megfelel. Add lejjebb, kezd azzal, hogy elég ha puncija van, némi túlsúly, vagy amorf testalkat, csúnya arc, lyukas szuvas fogak, ilyeneknél próbálkozz, hidd el összefog jönni, majd később lehet már keresgélni az idealjaid közül is, de jelen pillanatban jobb ha arra mész rá, hogy tudjál kurni.
2022. dec. 8. 21:18
 15/29 anonim ***** válasza:

[link]

Kb. ez kell hozzá. De így nem csak nők fognak rádizgulni.

2022. dec. 8. 21:42
 16/29 anonim ***** válasza:
69%

Ezt kiegészíteném azzal, hogy ha amúgy bejössze a legjobb havercsajnak, akkor lehet ki fogja használni a lehetőséget és végül vele jössz össze.

Nekem az egyik pasim az így jött össze velem. Kiöntötte a lelkét, elmondta, hogy nem tudja mi az a szerelem, mert valószínű amit ő érez az nem az. Legalábbis hetente másba szerelmes, belém is volt sokszor, de akár néhány naponta másba, így szerinte csak vágyik a szerelemre és ez nem valódi. Viszont 21 éves, soha nem volt még barátnője és bennem bízik, segítsek neki összejönni valakivel. Pár hétig csak beszélgettünk, tanácsokat adtam neki, de mivel egy rendes srác volt, aki bejött, így végül összejöttünk. (egész kis bíztatás kellett neki, hogy megcsókoljon)

Szerelmes nem voltam belé, de ő látszólag nagyon belém.

2022. dec. 9. 09:19
 17/29 anonim ***** válasza:
49%

Bocs hogy ezt mondom, de aki 30 éves korára itt tart,és barátai sincsenek,annak rohadt nehéz lesz.

Miért nincsenek barátaid?

Szerintem ugyanezért nem tudsz nőkkel sem kapcsolatot kialakítani.

2022. dec. 9. 09:59
 18/29 anonim ***** válasza:
14-es válasza borzalmasna elkeserítő. Azt kívánom neki, hogy ő sose kerüljön olyan helyzetbe, hogy két mitesszer miatt csak egy így-úgy funkcionáló péniszt lássanak benne.
2022. dec. 9. 10:19
 19/29 anonim ***** válasza:

18-as

Lehet hogy elkeserítő,de sajnos nagyon is reális,amit 14-es ír.

A kérdezővel komoly szociálus problémák vannak,és igenis ez az egyetlen gyors (és ingyenes🙂) módja hogy puncihoz jusson.Lehet jönni az érzelmi rizsával,de az itt nem segít.

Fel kell építeni benne

2022. dec. 9. 11:17
 20/29 anonim ***** válasza:
19, itt tartunk, hogy ennyibe nézik egymást az emberek?
2022. dec. 9. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!