Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet csóró férfinak szexkapcsolata nővel?
Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 14:28
2/25 cseppszi válasza:
Elég sok csóró nős pasi is van. (talán még több is mint gazdag pasi, mert hogy alapból több a csóró, mint a gazdag)
3/25 anonim válasza:
Kizárt! Én nem vagyok csóró és puding testű sem de 49 évesen szimpátián alapuló szexkapcsolattal nem is próbálkozom. Felesleges erőfeszítés! A negyvenes nők simán kapnak szexre kisportolt, jóképű harmincas pasikat. Akkor miért akarnának oldtimert? Arra kellesz , hogy udvarolj nekik ego boostingnak. Csóróként maximum ha fiatal vagy és úgy nézel ki mint egy görög isten és nagyon jó dumád van. Akkor talán.
4/25 anonim válasza:
#2 Persze nős tehát tartós kapcsolat a kérdésben szexkapcsolatról volt szó. Úgy lehet csak ahogy fentebb írtam. Csóróként teljességgel kiárt ha csak nem úgy néz ki mint a Leonardo DiCaprio.
5/25 anonim válasza:
Persze a vele egy szinten lévő társadalmi nővel vannak a szegény embereknek is családjuk is feleségük is gyerekük is.
6/25 anonim válasza:
Mi köze van a pènznek a szexkapcsolathoz? Ott a külső számìt, és hogy tudd használni a farkadat.
7/25 anonim válasza:
Senkinek sem esik le, hogy a kérdésben szexkapcsolat szerepelt. Nem pedig házasság, tartós kapcsolat? Mert ott nem sok szex van.:)
Egyébként csóró nő is gazdag pasit szeretne csak max nem talál.
8/25 anonim válasza:
#6 Nagyon is sok köze van a pénznek. Lehet neked akármekkora kemény pöcsöd a pénz nagyobb úr.
9/25 anonim válasza:
Èn nő vagyok utolsó, de ha te mondod elhiszem...
10/25 anonim válasza:
Persze, a teljesítménye számít, annak meg semmi köze a pénzhez. Legyen ápolt és vonzó, és értse a dolgát az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!