Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet csóró férfinak szexkapcs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet csóró férfinak szexkapcsolata nővel?

Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 14:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az elmúlt években csak szexkapcsolataim voltak. 39 éves nő vagyok.

Ezekben a kapcsolatokban a pénz sosem került szóba. Némelyiküknek a foglalkozását sem tudom a mai napig

Aki azzal jön, hogy a “nőknek” a pénz a fontos, az a saját teszetoszaságát próbálja palástolni, vagy a nőknél való szerencsétlenkedését a nőkre hárítani.

A szexkapcsolat csakis a szexről szól

2022. máj. 25. 15:03
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
#11 Nem próbáltam szexkapcsolatot keresni így nincs tapasztalatom. Viszont láttam egy szextárskeresőn be volt regisztrálva 40 000 férfi és 2000 nő. Jó arányok. :) No most itt egy csóró palinak próbálkozni? Nem azt mondom hogy egy Mészáros Lőlőnek kell lenni de nem hiszem el, hogy egy nő egy egzisztencia nélküli csóró palival szóba áll. Kizárt! Ha kinézet akkor viszont csak a legfelső kategóriába tartozó férfiaknak van esélyük. Már a látott arányok szerint és azok se legyenek full csórók. Létezik olyan nő aki csak szexkapcsolatot szeretne önzetlenül? Én ilyennel nem találkoztam és nem hiszem , hogy létezik ilyen. Ha lenne nem fizetnének a férfiak prostiknak negyvenezret óránként.
2022. máj. 25. 15:16
 13/25 anonim ***** válasza:
84%
Csóró férfiként NEM! De ha szeretnéd megalázni magad és sikertelenséget akkor regisztrálj egy szexpartnerkeresőre. hajrá!
2022. máj. 25. 15:45
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne? Feltéve HA rendelkezik ama tulajdonságokkal mint iq, eq, megnyerő személyiség, stílus, kisugárzás. Ezekhez meg nem kell pénz.

Had idézzek egy közepesen ismert olasz divattervezőt (bizonyos Armani): "A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia."

Na akkor vond le belőle a szükséges konzekvenciákat. Pénzzel az akar csajozni aki a többi kompetenciából hiányt szenved.

2022. máj. 25. 15:54
 15/25 anonim ***** válasza:
39%
#14 + roppant kitartással, idővel, energiával, a folyamatos visszautasítást és kudarcot feldolgozni tudó személyiséggel, szerencsével és akkor talán de talán nagy nehezen összejön egy mondjuk nem túl csinos nővel egy numera.
2022. máj. 25. 16:01
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
#15 s kitartás nélkül mennyi jön össze? Na ezt kell mérlegelni. A kudarc meg a legnagyobb Casanovának is benne van a pakliban, s akkor mi van? Fogja az ember és megy tovább.
2022. máj. 25. 17:55
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Csóró barátunknak több év kitartó munkájával összejön egy numera egy öreg atom ronda nővel. Nyomjátok csak srácok , hajrá! A remény hal meg utoljára.
2022. máj. 25. 18:47
 18/25 A kérdező kommentje:

,,Aki azzal jön, hogy a “nőknek” a pénz a fontos, az a saját teszetoszaságát próbálja palástolni, vagy a nőknél való szerencsétlenkedését a nőkre hárítani.

A szexkapcsolat csakis a szexről szól"

Az összes nő lekoptatott engem és nagy ívben kerültek, miután megtudták, hogy milyen anyagi helyzetben vagyok.

2022. máj. 25. 20:45
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
#18 rossz hírem van... valószínűleg akkor is offoltak volna ha több pénzed van (nem a pénz volt a bibi)
2022. máj. 25. 21:02
 20/25 A kérdező kommentje:
Végülis mindegy, mert majd kvzok a kevéske pénzemből addig, amíg anyagilag jobban meg nem sikerül szedni magamat, aztán egy kedves, szerető barátnő is juthat.
2022. máj. 25. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!