Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép nővel szexkapcsolatot kialakítani még sosem sikerült. Nektek igen? Ha igen, ha nem, mi a tapasztalat? Életkort írjatok légyszíves.
Igen, sikerült.
Kolléganőm, gyönyörű, de szar volt a kapcsolata. Sokat beszélgettünk, alakultak a dolgok, aztán elég sokáig velem csalta a barátját.
A kolléganőm. Gyönyörű pàrduc testű 35 éves nő. Unta a férjét. Csak szexet akart.
Az előző szeretőinek szètkurta a házassàgát. A lasik elvàltak, majd amikor neki kellett volna lépni szakított.
Szerencsère időben lelèptem.
Egy igazi szarkavaró volt. Jópàr családot szètszakított.
"realitás talajáról el vannak rugaszkodva és ez már abba torkollik, hogy nem tudják mit akarnak, ráadásul a 99,9 %-a pénzéhes és ezért nehezebb vagy kilátástalan velük egy normális, korrekt, határozott gondolkodású férfinak."
oké, értem, savanyú a szőlő, hogy nem vagy elég jóképű és ezt a belső tulajdonságaid sem ellensúlyozzák, így nem kellesz a szebb nőknek...de felnőttként ilyen sztereotípiàkban hinni eléggé kínos.
Nem vagyok elég jóképű? Te csak ebben látod annak hiányát, hogyha valaki tudott szép nővel szexkapcsolatban lenni?
Sosem volt ilyen problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!