Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év után heti 1 szex, a barátomnak ez így jó. Más is van így vele?
Azt mondja nagyon szeret, de neki ez a mennyiség elég, ha nekem nem, akkor közeledjek én is. Ebben teljesen igaza van csak az a baj, nem merek már, mivel úgy érzem, nem kíván és nem ertem miért, van egy kis korkülönbség köztünk de fiatalok vagyunk..plusz, félek nagyon, ha ez most ennyi, később ennyi se lesz.
Szerintetek mit tegyek? Javulhat ez hosszú távon, ha túllépek ezeken a dolgokon és merek kezdeményezni?
Mindenkinek más a libidója, ami a korral változik illetve több dolog is befolyásolhatja például: stressz, fáradtság stb.
Mi közel a két évhez heti 2-3 alkalommal csináltuk az első kapcsolatomban.
A másodikban pedig volt egy hirtelen csökkenés, de ott megcsalt a fiú.
Első körben ülj le vele erről őszintén beszélgetni. Néha próbálj meg kezdeményezni, illetve vezess be új dolgokat például: szexi fehérnemű stb.
szerintem ez pont az az időszak, ahol már nagyjából beálltok arra, amire hosszú távon igényetek van. szóval ettől a "később ennyi sem lesz" dolog miatt nem annyira izgulnék
le kéne ülni átbeszélni, hogy neked ez így kevés és nem kielégítő, és mit lehetne tenni, hogy mégiscsak többször kívánja a szexet. és hogy úgy érzed, hogy nem kíván, és ez ellen is mit lehetne tenni. az emberek sokszor sajnos a párjuknak sem merik bevallani, mi izgatja őket igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!