Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátomnak hogy fáj a szex?(A méret
miatt)
Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem érzem jól magam szex közben,többször is figyelmeztettem,de nem veszi komolyan
Ha meg mondtad neki, és tojuk rád, akkor annyira is szeret...
2022. máj. 17. 00:22
2/8 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen.. Ha barátod és lefekszetek egymással ezt meg kellene, hogy tudjátok beszélni.
2022. máj. 17. 00:24
3/8 anonim válasza:
Exem ezt csinálta. Sosem nedvesített rendesen. Szóltam neki azt mondta oké, jobban odafigyel. Nem volt változás. Más téren sem. Nem véletlenül az exem már.
2022. máj. 17. 00:44
4/8 anonim válasza:
Máshogy nem lehet elmondani, mint eddig. Ha nem tudja visszafogni magát, akkor ő nem a te embered!
2022. máj. 17. 01:34
5/8 anonim válasza:
# kérdező: mekkora a mérete? Nekem 20cm, de ha szólnának, hogy fáj, nem tolnám be tövig és/vagy finom mozdulatokat alkalmaznék, ez ilyen egyszerű.
#3: szeretek puncit nyalni, így számomra nem okozna gondot, hogy így kényeztessem a partnerem. Engem is jobban izgat, ha látom, érzem a másikon, hogy élvezi. Imádom, mikor egyre több nedv érkezik a számba és esetleg más jelét is adja az illető az élvezetének (mozgás, remegés, hang stb.). Nemértem azokat, akik nem szeretnek a másikra hangolódni. Jól tetted, hogy tovább léptél.
2022. máj. 17. 02:52
6/8 anonim válasza:
3-as vagyok. Nála az is gond volt, hogy tapasztalatlan volt, de hiába próbáltam tanítani, egyszerűen leszarta. Mintha a szex csak valami kötelesség lett volna a kapcsolatban, amit le kell tudni, hogy aztán nézhesse a tévét. Köszönöm biztatást!
2022. máj. 17. 03:56
7/8 Dzsoki válasza:
Így,ahogy nekünk leírtad. Az tény,hogy nincs olyan méret széltében,ami ne férne be,hiszen egy gyereknek is ki kell ott férnie? Előkészítés nélkül,valóban,lehet fájdalmas. Ezért kellene megbeszélnetek úgy,hogy megértse! Valamit,rosszul kommunikálsz! Amikor a hossz a gond,akkor csak annyi,hogy nem kell tövig benyomni. Egyébként örülök,hogy normális,élő problémát is leír valaki. Eddig ugyanis,szinte minden héten panaszkodott valaki,aki férfi,hogy milyen kicsi van neki? Hogy fog így csajozni? Mindezt 13-15 centis farokkal. Ezért jó olvasni,hogy már egy 18,pláne 22 centis,milyen gondokat okozhat.
2022. máj. 18. 16:48
8/8 anonim válasza:
Mondd és húzodj el tőle.
Viszonozhatod egy kis fogazással, és kérdezd meg hogy nem bánja e ha fogazol tovább akarata ellenére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!