Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azért nem élvezem a szexet, mert a barátomnak kicsi farka van?
12cm
És már nagyon ideges vagyok ez miatt
Ha nem tudja használni, és nem kerestek olyan pózokat ahol jobban be tud ezzel hatolni, akkor igen, lehet.
De neked se csak szétdobni kell a lábaid. Ugyan annyi időd van hogy elélvezz mint neki.
Persze... ha szar a szex, az soha nem a srác hibája...
Én is voltam így. NEkem nem gáz a kis farok, sőt, én örülök neki, mert kicsi a hüvelyem. De bármit csináltam, nem tudtam elélvezni, mondtam neki, mutattam, de semmit nem javult. Konkrétan az lett, hogy én is maszturbáltam, miközben ő dugott. Persze ő percek alatt elélvezett.
Otthagytam a pi csába.
Ha nem akar a kedvedben járni, akkor te is hagy őtt ott a francba.
Hihetetlen hogy a kis farkú férfiak hogy rohannak ide megvédeni a másik kis farkút.
Igen, a farka mérete több mint 50%-ban szerepet játszik abban hogy nem élvezel el.
Eddig 3 lánnyal volt dolgom a mostani barátnőmmel együtt az életben és amikor szexről beszélgettünk 2 is mondta hogy volt már dolga kb. a tiédhez hasonló méretű (11-13 cm-es) sráccal és bizony vele sokkal kevésbé élvezték a szexet mint velem vagy hozzám hasonló méretűekkel.
Igen, a farokméret nem minden, de akkor is sokat számít! Ezt kéne felfogni a válaszolóknak is. Nem minden, de igenis számít!
21/F (akinek 17 cm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!