Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azért nem élvezem a szexet, mert a barátomnak kicsi farka van?
Figyelt kérdés
12cm
És már nagyon ideges vagyok ez miatt
2015. jún. 6. 08:10
11/18 anonim válasza:
Hiába pontozzátok le az utolsó válaszadót, sajnos igaza van.
De azt jó lenne megtudni, hogy a Kérdező konkrétan mit érez? Vagy nem érzel semmit, pont ez a baj? Mert ha amúgy jó érzés a szex, "csak" a csúcsra nem jutsz el, azt másképp kell orvosolni, mint azt, hogy egyáltalán semmit sem érzel.
Szóval mi a rossz konkrétan? A barátoddal egyáltalán beszéltél már erről?
12/18 anonim válasza:
A nemi szervek nem csereszabatos termékek. Mindenkié más, és mindenkivel másképp illünk össze. Van, akivel sehogy. Lehet különféle praktikákat bevetni, de teljesen felesleges gatyázás, mert csak az időt húzzátok vele, de valójában így is, úgy is szakítás lesz a vége.
13/18 anonim válasza:
Nem azért, hanem azért mert nem nyal ki. Nyalasd ki magad vele de ne csak előjátékként hanem addik még orgazmusod nem lesz. Aztán az a pár perc is sok lesz ameddig megdug.
15/18 anonim válasza:
vegyél egy vibrátort és amig te 69 ben so.pod addig őnyal és vibriz téged meglátod jó lesz
16/18 anonim válasza:
Nekem is 12-13cm. Van amikor nem megy el a barátnőm de alltalaban igen. Mi nagyon szeretjük egymást. Dugtam olyant is akinek jo nagy huveje volt es elment ő is. Igaz ő is szeretett engem mint embert. Ez szerintem tobbet számít mint az a 4-5 cm.
17/18 anonim válasza:
Nem teged hibaztatlak de attol Függetlenül sajnalom szegény gyereket h ilyen barátnője van aki a farka méretén idegeskedik. Inkabb hagyd ott ha nem jo neked. Elozo voltam
18/18 anonim válasza:
Tudom,hogy rég írtad ki a kérdést,de azért ezt megosztom veled.
Pénisz köpennyel próbaljátok ki!Ha úgy sem az igazi,akkor nm a sraccal,hanem veled van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!