Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Véletlen a legjobb barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlen a legjobb barátom felesége kiverte a farkam. Ez megcsalás? Mondjam el a barátomnak?

Figyelt kérdés

2022. nov. 27. 20:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Véletlen? Ezt hogy lehet?
2022. nov. 27. 21:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
De tenyleg, hogy szuletnek ilyen veletlenek?
2022. nov. 27. 21:02
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Véletlen?Hoztál neki vizet,megcsúsztál s a kezébe esett a farkad ,miközben ütemesen fel le köpülte a vajat vagy mi?
2022. nov. 27. 21:03
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Mond el neki! Biztosan nem fog megharagudni, hiszen véletlen volt!
2022. nov. 27. 21:04
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Tok veletlen.... El is hiszem :D
2022. nov. 27. 21:07
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Én véletlen vertem ki a sajátom, nem szándékkal de tényleg!
2022. nov. 27. 21:07
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Viszonozhattad volna neki egy véletlen ujjazással...
2022. nov. 27. 21:09
 8/16 anonim válasza:
52%

Először is nem kötekedésből mondom/írom, véletlenül nem tudta kiverni a farkad(úgy hangzik mintha, "véletlenül" bele mentem a hűtőbe és lefagyasztottam magam de mondom csak véletlenül)

Szerintem ő akarta kiverni neked vagy a másik elmélet,hogy te kérted meg rá de ezt csak ön így mondom.

Hát megcsalás... nem tudom végülis nem szexeltetek,vagy már a farok kiverés is annak számít 🤔🤔🤨🤨

Szerintem ez még nem megcsalás.

De azt ajánlom,hogy ne mond el mert akkor egy családot/párkapcsolatot/egy személyt ebben az esetben a legjobb barátotad teszed tönkre ,hogyha szerete őt és meg tudja ,hogy másnak veri/verte ki.

Szerintem Ves véget ennek és tégy róla,hogy soha többet ne forduljon elő és felejtsétek el,mintha misem történt volna.

Ha valamit nem értesz esetleg akkor írd ki és ha tudok akkor válaszolok rá.

2022. nov. 27. 21:09
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Az én farkam nem akwrja véletlen kiverni?Véletlen elejtek egy 20-ast előtte ok?
2022. nov. 27. 21:13
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Lehet a nő éppen tapsolt, mondjuk egy színházi előadás végén, a pasinak meg valahogy belógott a kezei közé a farka.
2022. nov. 27. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!