Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnál legutóbb 10 óvszer volt, most 6 db van a fiókjában?
Figyelt kérdés
Megcsalhatott?2016. júl. 4. 17:09
3/11 anonim válasza:
Kisegített pár szorult helyzetben levő cimbit . Ne fesd rögtön az ördögöt a falra .
4/11 anonim válasza:
Ojjoj amúgy nem hiszem xD kölcsönadta a haverjainak xD vagy csak szereti abba verni xD
5/11 anonim válasza:
2 alternatíva van. 1 havernak adott.. 2 igen de legalább védekezett. Nyugi bolt hogy nálam is volt 3 csomag óvszer de lánykoliban laktam és hát volt hogy egymástól kértünk gumit.. És én se csaltam meg a páromat... Szóval nyugi ;) 22 N
7/11 anonim válasza:
1. Néha óvszerben masztizok, hogy szokjam az érzést, mert alapvetően nem voltam mindig hosszászokva a rendszeres óvszerhasználathoz, régen sokszor lekonyult amikor felhúztam.
2. Az óvszereim olyan márkájúak hogy az egyéni darabok csomagján is fel van tűntetve hogy mikor jár le a szavatosságuk. Ha ez megtörténik, akkor kidobom őket.
3. A múltban is adtam már kölcsön haveroknak pár darabot.
4. Ha megcsalnék, akkor ahhoz egy a barátnőm által nem ismert óvszer csomagból választanék, tehát nem a számára ismerteket vinném el.
8/11 mantis religiosa válasza:
Esetleg zsebre tett 4-et? Vagy már be van készítve a párnája alá a síkositóval egíütt, úgyhogy hosszú éjszakára készülj!
9/11 anonim válasza:
fogadjunk te meg gyógyszert szedsz
max 4 nöt dughatott meg plusz akik védekeznek fogamzásgátló val
az orális meg talány az lehetett több is
ha én nem kapom meg amit akarok, keresek máshol
gondolj bele
10/11 anonim válasza:
Egyáltalán minek turkálsz a fiókjába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!