Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen megmutatnam egy fiú barátomnak, ahogy magamhoz nyúlok. Szerintetek tetszene neki?
Figyelt kérdés
Kb egyidősek vagyunk. Tudom, kérdezzem meg őt, de érdekelne, ti belemennetek-e ilyenbe.
L24
2022. máj. 3. 20:54
1/20 anonim válasza:
Attól függ milyen kapcsolatban vagyunk, mennyire szoros a barátság. Tönkre is teheti, vagy a következő szintre is emelheti egy ilyen dolog a kapcsolatot, de ha olyan a barátságunk, gond nélkül :)
30F
3/20 anonim válasza:
Először mutasd meg nekem és megmondom, hogy tetszeni fog-e neki
4/20 anonim válasza:
Ez mire lenne jó? Már kész felnőttek vagytok...
5/20 anonim válasza:
Ha tetszel neki akkor biztos lehetsz benne, hogy tetszene neki.
6/20 anonim válasza:
Mindenkinek tetszene, ahogy neki is.
7/20 anonim válasza:
Nem jó ötlet, ha nem mutatja vonzalom jeleit.
9/20 Á.Zoli válasza:
Attól függ, hogy mire épül a “barátság”
10/20 anonim válasza:
Én pl nagyon örülnék egy ilyen látványnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!