Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szívesen megmutatnam egy fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szívesen megmutatnam egy fiú barátomnak, ahogy magamhoz nyúlok. Szerintetek tetszene neki?

Figyelt kérdés

Kb egyidősek vagyunk. Tudom, kérdezzem meg őt, de érdekelne, ti belemennetek-e ilyenbe.

L24

2022. máj. 3. 20:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha le is fekudnel vele.
2022. máj. 3. 21:56
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Izgató lenne
2022. máj. 3. 22:03
 13/20 A kérdező kommentje:
Tetszene, ha azt látnám, hogy felizgul a látványtól. Az engem is nagyon beindítana....
2022. máj. 3. 22:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Gondolom, a végcél az lenne, hogy le is feküdj vele.
2022. máj. 3. 22:23
 15/20 anonim ***** válasza:

Kislány, aranyszabály: a pasik 99.99%-át határozottan izgatja ha egy nő maszturbál és látják. A nők esetében meg pont fordított az arány 😅 (nem kíváncsiak mások recskájára)

Egyébként miért nem élőben dugtok ha ismered, miért netizélni akarsz vele???

2022. máj. 3. 22:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha gondja lenne a fiúnak a dologgal, biztos hogy nem egészséges agyilag.
2022. máj. 4. 05:11
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene. Neki? Nem tudom...
2022. máj. 4. 09:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha jó baráti kapcsolatban vagytok akkor kicsit körül írva kérdezd meg tőle. Szerintem tetszeni fog neki. Jó lenne ha kapnék én is egy ilyen üzenetet valakitől 😕
2022. máj. 4. 10:19
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tudom, hogyha beszélgetek egy lánnyal akit ismerek és tetszik, én kiugranék a bőrömből egy ilyen ajánlattól. Milyen témáról beszélgettek, van köztetek kémia, vonzalom? Lehet hogy többet tudunk esetleg segíteni ha megosztasz több részletet.
2022. máj. 4. 13:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Esetleg ha vki nekem szeretné megmutatni , szívesen fogadom.🙂
2022. máj. 4. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!