Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak csak akkor marad sokáig kemény, ha szopom, miért van ez?
Figyelt kérdés
Egészséges ez?
Szex közben egy idő után elkezd neki puhulni, akkor kiveszi és mondja, hogy szopjam. Azt mondja sokkal jobban izgatja a szopás, mint maga a szex. Ez normális?
2022. aug. 26. 11:16
1/14 anonim válasza:
Na akkor írj privatot, nekem egy jó 1,5 óráig kemény, az biztos hogy nem 1x mennél el 😋
2/14 anonim válasza:
3/14 anonim válasza:
Talán a vaginád fizikailag nem ad olyan kellemes érzést.
Erre csak akkor tudnánk rendesen válaszolni, ha meg-dugnánk/szopatnánk. 😁
4/14 anonim válasza:
Rendes szexet kivitelezni nehezebb, mint szopáson élvezkedni. Valszeg fáradt pszichésen. A központi koncentráció lankadása tud ilyet okozni, főleg amikor még közben tartod is magad, támaszkodsz, a másik félre is figyelsz, esetleg még az óvszer is csúszkál, stb.
5/14 anonim válasza:
A dugásban sok meló van ám, és egy idő után unalmas is. Néha már én is a bevásárláson gondolkodom 2 év után, mert kb 3 pózt nyomunk összesen. Ilyenkor fantáziálgatnom kell hogy kemény maradjak.
6/14 anonim válasza:
Nem normális, de ha neki csak így megy akkor szopnod kell, hogy meg tudjon rendesen dugni, szex az is, legalább változatos. Miért gond ez?
8/14 anonim válasza:
Velem is előfordul, hogy 20 perc aktív szex után lankadok. Mellesleg nem gyengén a kedvencem ha cumizik egy nő. Szerintem semmi baj ezzel.
9/14 anonim válasza:
Melyik incel/femcel pontozott le?
10/14 anonim válasza:
A látvány izgazja egy részről és más az érzés. Már én is alig érzem dugás közben a barátnőmet és nem isannyira izgalmas ennyi év után. Néha el is megy a kedvem nekem is menet közben úgy sem érzem. Fel kellene dobni valamivel a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!