Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik már voltak hármasban, mire készüljek utána?
A barátommal, akivel egyébként már 6 éve vagyunk együtt, holnap ki fogunk valami újat próbálni. Megbeszéltünk, hogy beveszünk valakit harmadiknak, méghozzá az egyik pasi ismerősünket. Mindketten szeretjük a másikat, szóval a kapcsolatunk stabil, megis vágytunk valami újra, ekkor jött a hármas ötlet.
Előre megbeszéltük, meg mielőtt a harmadiknak szóltunk volna, hogy mit szabad majd ott, és mit nem, tehát elvileg olyant nem fog látni, amit nem szeretne.
Viszont bennem van egy egészen apró félsz, hogy utána hogyan tudunk egymásra nézni. Tudom, hogy szeret, és én is szeretem őt szóval a kapcsolatunk töretlen.
Megis kiváncsi vagyok, hogy hogyan volt másoknál, mi történt azt után, hogy bevettek egy harmadikat? Erősebb lett a kapcsolatuk? Meggyengült? Minden maradt változatlan?
Egy rbnc vagy mert más gcjét fogod a szeretett ember előtt nyelni! Ennyi!
Nem azt írtuk amit hallani akartál cicám! Megosztott, te belemész mert meg akarsz felelni, mert biztos régóta rágja a füled. Te meg belemész! Mi már sokan elkövettük ezt a hibát!
Nézd meg a szavazást! Az egy netto vélemény, azzal vitatkozz!
Ennyit érsz! Osztható, közösbe dobható kis szajhának tekint, csak te nem tudod! Erre fogja majd verni a mellét a haverok előtt!
De menj és szopj! De ez tripla szopás lesz! Két fsz meg a szégyen!
eddig 11 szavazat! 1 változatlan, 2 erősödött (amit kétlek) 8 rosszabb lett!
Ezt még egy hülye is látja!
Tapasztalatom nincs vele, de biszex lányként hoztam már fel a hármasozást egy kapcsolatban. Egy másik lányt szerettem volna, amire az akkori fiúm nemet mondot egy alapos átgondolás után.
Ha 110% biztosak vagytok a dolgotokban és tuti, hogy nem lesz utána ebből gond akkor csináljátok.
Egy kapcsolatban is meg lehet élni a vágyakat főleg, ha közös az adott vágy.
Na ennyit a szellemi színvonalról!
Egy tényleges látható, általatok kialakult statisztikát írtam le, és a sok agyhltt lenullázza! Gratulálok!
16 oska nőként (kétszer) pórul járt ként írtam!
Tehát tapasztalat alapján!
Először is ne dobálózz szavakkal mert hallottad és hű de menő dobálózni vele! Te biztos egy álmodozó kisfiú vagy!
A fétis szó jelentésére meg keress rá!
16 os
A kérdező hol írta hogy ez a fétise?
Okostojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!