Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorító "salátapunci", érdemes megműtetni? 19/L
Volt egy csajom, akinek az egyik oldalon (!) volt erősen kilógós ajka, a másik oldalon gyakorlatilag semmi.
Nagyon jó volt vele az ágyban. Tudod, miért?
Mert nem problémázott azon, hogy én mit szólok az ajkaihoz, hanem felszabadultan élvezte a szexet és tett azért, hogy én is élvezzem.
Kamaszként engem is nagyon zavart, hasonló mint neked, csak nekem a csiklóm is nagy meg a csuklyám.
Most 24 vagyok, 5 férfivel voltam életem során . Egyetlen egy se panaszkodott, nézett rám furcsán, vagy tett bármilyen negatív megjegyzést. Sőt!
Én is ajánlom a the vulva Gallery oldalt, ott rengeteg képet és személyes történetet olvashatsz.
Ha szerelmes leszel és megtalálod azt akit szeretsz akkor szép lassan le tudod vetkőzni a gátlásaid. Én is vártam annak idején az első szexel vagy 4,5 hónapot, nem azért mert a szextől féltem hanem a volt párom véleményétől. Természetesen nem mondott soha semmi rosszat, szerette ezt a részem is, ahogy az összes többit. :)
Majd később ahogy lett több tapasztalatom a férfiakkal méginkább megerősített abban, hogy semmi rossz nem történhet mert nem ezt nézi senki. Szóval fel a fejjel, úgy szép ahogy van.
Nekem is 3 másodperc alatt merevedésem lett, ahogy elképzeltem, hogy megcsocsálom :)) , de attól, hogy férfiak ezt nagyon erotikusnak tartják attól még a kérdezőnek lehet hogy továbbra sem fog tetszeni, mert nyilván máskép látja a punciját, mint egy férfi.
Talán egy sima punci (utálom ahogy nevezni szokták) esztétikusabbnak néz ki, de a férfiaknak iszonyu izgató, az az igazi nyers nőieség, amit ez a punci sugároz.
Nagyon szép Puncid van! Mint a válaszokból láthatod, a nagy többségnek bejön. Nálam például kifejezetten "jó pont" az ilyen punci, sokkal izgatóbb nekem, szívesebben kényeztetem, gyönyörködöm benne, és extrán be is indít!
Békélj meg vele, vállald büszkén, és felszabadultan tudsz majd szexelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!