Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet javítani a szexen? És ha igen mennyi időt érdemes vàrni?
A párommal 3 hónapja alkotunk egy párt. Neki is volt màr nem egy kapcsolata, nekem is. Hosszabb, rövidebb, a tapasztalat megvan.
Én tudom mit szeretek az ágyban, mi indít be, mi a jó szex nekem.
A kapcsolatunkban ez nem indult valami jól. Én nagyon nehezen megyek el, nagyon sok idő, sok mindennek passzolnia kell, meg jól kell csinàlni. Eddig egyszer sem volt vele orgazmusom. Pedig màr bőven sokat szexeltünk. Ő az elején elèg rosszul teljesített a szememben. Gyorsan elment, rossz előjàték, nem volt jó az érintès, a kézimunka, nyelv, a szex tempója, semmi. Szex után pedig teljesen kielégítetlenül ott hagyott nem egyszer nem kétszer. Jeleztem neki, próbàltam elmondani SZÉPEN, hogy én hogy szeretem, hogy jó, de továbbra sem talàlta el annyira a dolgokat. Telt az idő a nyelvével egészen ügyesedik, a kezével sajnos nem, pedig imàdom, ha úgy kényeztetnek. A szex pedig olyan elmegy, élvezem, de nem az a falat kaparós eszméletlen szex. Én szeretem a vad, gyorsabb ütemű dolgokat, ő inkàbb az a szerelmeskedős, lassúbb… ebben annyira nem passzolunk.
Én szeretném, hogy ez működjön. Szerintetek van rá esély?
Én oda teszem magam 100%-ban, mindenhogy.. veszem a jelzéseit, neki minden tökéletes azt mondja. Én pedig szeretem a jó szexet.
Volt más így, javítható?
Hát, elég szerény képességűnek tűnik.
Még egy lehetőség van: mondd el neki, hogy ez neked kevés lesz, ha nem javít, otthagyod.
"Én nagyon nehezen megyek el, nagyon sok idő, sok mindennek passzolnia kell, meg jól kell csinàlni."
Akkor azért nem biztos, hogy csak vele van a gond. Az orgazmus készségen neked is lehet javítani, neki meg azon, hogy tovább csinálja.
De ettől függetlenül nem illetek össze, ha neked 1 órás reszelés kell, akkor olyat keress, aki egy órát tud reszelni
Ötössel értek egyet. Én is voltam ebben, nem is egyszer. Figyelj, engedd el. Az ilyen pasik nem javulnak sajnos - főleg a gyorstüzelők, a figyelmetlenek és a merevedési gonddal küzdők.
Lehet az első 2-3 alkalom nem az igazi, mert össze kell csiszolódni, de 3 hónap után ennek már meg kellett volna történnie. Ennyi idő alatt látszik, hogy rossz az ágyban. Nem tudom, hány évesek vagytok, de gondolom huszonévesek ti is, mint én is. Most egy huszonéves felnőtt pasit akarsz szexre nevelni?
Gonosz leszek, de felesleges a fiatal éveidet rossz szexre és inkompatibilitásra pazarolnod...annyi jó pasi van, most ezt az időt a számodra ideális keresgélésével és tapasztalat szerzéssel kéne töltened, nem elpazarolnod valamire-valakire, amit nyilván nem élvezel. Ez csak rosszabb lesz sajnos. Ráadásként még a vérmérsékletetek sem egyezik a szexben, ami soha nem lesz javítható. Én is az ütemes tempót és a vadulást szeretem, találkoztam ilyen kis visszafogott fiúkkal, nekem nagyon nem jött be. Nem kell megbántani, de mielőbb dobnod kéne...
Neki is jobb lesz, mert kereshet egy olyat aki a romizást meg bénázást szereti és nem kell teljesítenie nálad folyamatosan, és neked is jobb lesz mert végre nem pazarlod az estéidet rossz szexre.
Keress egy jó pasit, mert nem hiszem el, hogy ha ilyen béna a szexben akkor másban van annyira jó, hogy érdemes legyen neked mellette maradnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!