Érdemes a hűtőgépet javítani, vagy kuka?
Kezdte azzal, hogy a hűtő már nem nagyon akart hűteni, de a fagyasztó része még rendben volt (alul fagyasztós).
Elszökött belőle a gáz. Kompresszor megy.
Van már új hűtőnk azóta. Ezzel a "régivel" (5 éves...) nem tudom mi legyen... csak a helyet foglalja.
5 éves és már kipurcant?
nekem 25 éves hűtöm van amit még apám vett, tőle kaptam anno
Még mindig müködik:)
Amugy ha elszökött a gáz akkor valahol juk van azt a csőszakszt vagy alkatrészt ki kell cserélni + feltölteni gázzal
1-2 éve hallottam valakitől hogy csaka gáz feltöltése van vagy 50 ezer forint, gondoloma javítás is több tízezer lenne
Hacsak nem valami 3-400 ezres hűtő akkor nem érdemes megjavítani, főleg hogy 5 év után már beszart.
Milyen márkájú amugy?
"Valahol biztos sérülés van, mert pár nap alatt tűnt el a gáz belőle."
Honnan tudod?
"Elszökött belőle a gáz. Kompresszor megy."
Kompresszor akor is megy, ha a kompresszor hibás.
Bízd szakemberre ha javíttatni akarod.
Sajnos annyira vékony a belső fal, hogy a legkisebb erőhatástól kilyukad és elmegy a gáz. Ezekben a hűtőkben már nincsenek csövek, az oldalfal műanyagjából alakítjak ki az elpárologtatót. A miénken egy tűhegyni lyuk volt, valami nekiütöttünk az oldalának belülről.
60 ezer lett volna a belső burok, a hűtő hasznaltan 50 ezer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!