Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorító "salátapunci", érdemes megműtetni? 19/L
Figyelt kérdés
Emiatt vagyok még szűz, gyűlölöm ahogy kinéz, szerintem minden pasi undorodna tőlem. Több centire kilóg, tényleg borzalmasan néz ki.2022. nov. 13. 19:42
1/77 anonim válasza:
Szia, nekem is ilyen, több cenitre kilóg, műteni akartam annyira nem tetszett, de eléggé megrémítettek amiket olvastam a műtétről. Azóta több kapcsolatom is volt, és eddig senki sem nyilatkozott negatívan róla, általában a fiúkat mire szexre kerül sor nem érdekli. Plusz sokat segített instagramon a the vulva gallery, mikor rájöttem hogy rengeteg lánynak salatás, plusz mindenkinek másmilyen.
2/77 Noren1989 válasza:
Ömm.
A legtöbb pasi szereti.
Nagyobb felületen érzékeny, perfekt az élvezedéshez.
Bocsánat ha nem így látod.
4/77 anonim válasza:
Nem, nem emiatt, hanem valószínűleg a személyiséged, illetve a viselkedésed, életformád miatt vagy szűz.
5/77 anonim válasza:
Ki mondja hogy undorító? Ha csak te, az nem jelent semmit.
7/77 anonim válasza:
Szép a salátapunci is, ne aggódj.
8/77 anonim válasza:
Nem egyformák az ízlések.
Van akinek bejön, mint pl jómagam, van akinek nem. Általánosítani nincs értelme. Ne foglalkozz vele. Hidd el, a partnert sem fogja érdekelni, ha már ott tartotok.
9/77 anonim válasza:
Ez hülyeség hogy mindenki undorodna tőle.
10/77 anonim válasza:
Ne műttesd meg. Szép a saláta nuni nagyin jó azt nyelvel kenyyeztetni szívni. Semm baj mincs vele. Föleg nem szégyellni valo. Nemnreg voltam egy lánnyal kb 3 cm vagy robbet kilogg neki ahh magyon suexi szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!