Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Undorító "salátapunci",...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorító "salátapunci", érdemes megműtetni? 19/L

Figyelt kérdés
Emiatt vagyok még szűz, gyűlölöm ahogy kinéz, szerintem minden pasi undorodna tőlem. Több centire kilóg, tényleg borzalmasan néz ki.

2022. nov. 13. 19:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
100%
#21 hát pedig nincsen vele semmi gond.
2022. nov. 13. 20:37
 32/77 anonim ***** válasza:
69%
Nekem tetszik! Izgatni is sokkal jobb a saláta pncit. Ne műttesd meg, kár volna érte!
2022. nov. 13. 20:45
 33/77 anonim ***** válasza:
100%
Kerlek ne muttesd meg.ugy gyonyoru ahogy van.
2022. nov. 13. 20:51
 34/77 anonim ***** válasza:
83%

Nekem hasonló volt a puncim, és megműttettem, igazából egyik oldalról adott egy csomó önbizalmat, hogy végre olyan, amilyet szerettem volna, másrészt viszont azóta sokszor a fejemben van a gondolat, hogy vajon a pasi, akivel vagyok észreveszi-e, hogy műtött vagy sem, holott a doki szép munkát végzett. Annyiban bántam meg, hogy a műtét után rengeteget agyaltam és agyalok mostanában is azon, hogy basszus, már tudom hogy megy ez, megműttettem az orrom is, mert nem szeretem, feltöltetem a szám, mert annyira azt sem szeretem, de mivel fiatal vagyok, és voltam a műtétkor is, anyagilag még nem telne rá.

Szerintem beszélj erről valakivel, akiben teljesen megbízol, én anyukámmal beszéltem, aki már sokszor beszélt le sok dologról, de erről nem tudott, innen tudtam, hogy ezt nagyon akarom.

Necces téma, nem mondom, hogy csináld vagy ne csináld, szerintem neked kell tudnod igazán, hogy mi tenne jót és mi nem, de az biztos, hogy ha tökéletesen is sikerül a műtét, akkor is lesznek árnyoldalai a dolognak

2022. nov. 13. 21:07
 35/77 anonim ***** válasza:
83%

Nekem kisbaba mégis megkaptam már hogy "teve pata". Igen, onnan fogyni nem nagyon lehet. Szóval ilyen szinten én sem szeretem, pedig nekem nem saláta.

Fel a fejjel! :)

2022. nov. 13. 21:19
 36/77 anonim ***** válasza:
88%
Hát aki férfi, és ezt nem találja így vonzónak, az homokos. Nehogy megműttestd!
2022. nov. 13. 21:22
 37/77 anonim ***** válasza:
23%
De undorító hogy kéretlenül tolod mindenki arcába a puncidat...szerencséd hogy lány vagy, ha férfiként a farkad raktad vona fel ide, szét lettél volna szedve. Az a fránya kettős mérce ugyebár :)
2022. nov. 13. 21:25
 38/77 anonim ***** válasza:
83%

Nem kötelező megnyitni a linket.

2022. nov. 13. 21:27
 39/77 anonim ***** válasza:
100%
Ki gondolná, hogy a sajátját rakja fel?
2022. nov. 13. 21:28
 40/77 anonim ***** válasza:
97%
Nőként sem kötelező megnyitni a farokszelfis linket, nem is értem, ez milyen kifogás.
2022. nov. 13. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!