Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tapasztalom, hogy erre nem kaphatóak a nők?
Van az úgynevezett "sph" fétis, aminek az a lényege, hogy a nő beszéddel megalázza a pasit a farokmérete miatt. Ilyen fétise bármilyen farokméretű pasinak lehet, nem csak kicsinek. Azt tapasztalom, hogy a legtöbb fétisre a nőknek legalább egy bizonyos része kapható, de erre mondhatni, hogy szinte egyik sem, vagy ha mégis rá tudod venni, akkor sem lel benne semmilyen örömöt a nő, még akkor sem ha amúgy szeret alázni.
Vagy ez csak az én tapasztalatom?
Szerintem meg pont a farokmérete miatt a legkönnyebb alázni valakit... Sajnos kevés a nagyfarkú pasi, így jó esély van rá, hogy a legtöbb pasinak ez érzékeny lesz, még akkor is ha amúgy nem kicsi a farka!! Ha én megszólom a méretét, az lehet azért mert az előző pasim/szexpartnerem nagyfarkú volt, és lehet kevés akár egy 17cm is, ha előtte 20 volt. Szóval nem az ő mérete számít, hanem hogy milyen határozottan tudom beadni, hogy kevés amije van!!
(Ha szakítani akarok, így a legkönnyebb! Nem kell kirúgnom se, elég ha porig alázom a farkát és elkullog magától) 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!