Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tapasztalom ezt?
Valószínűleg te, meg azok, akik hozzád hasonlóan nem járnak nyitott szemmel a világban.
Mert én meg azon csodálkozom mindig, mikor nézem a párokat, akik jönnek kézen fogva, hogy az a pasi - aki nem egy szép ember - hogy tudta felszendi azt a csajt.
Miért szakad meg a szíved?
Ilyen jó lélek vagy ?
Szerintem provokatív kamukérdés, de: üsse kő.
Naszóval.
Se bivaly nem vagyok, se nagy, se vastag,se izmos. Mégis még itteni nők is kívàncsiak ràm (psszt, belsős infó, de itt valódi nők is vannak).
Ami a legtöbbnek kell: osztatlan figyelem, humor és a jelen helyzetből kiszakadàs. Pénuszméretet nem említek, mert akkor nem hiszitek el a történetem.
de itt valódi nők is vannak
Az oldal használóinak túlnyomó része nő.
4
aham
Nem csak te tapasztalod ezt. :D
Azon nem tudok csodálkozni, hogy a magas gyúrós férfiaknak van barátnője. (Genetika.)
Az viszont sokkal elgondolkodtatóbb, hogy vajon egy suttyófejű hülyegyereknek hogy a fenébe szed fel egy 10/10 csajt? (Hogy mi van?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!