Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felébred egy lány arra, ha alvás közben megfogják a mellét?
Az egyik kanmajom rámírt egy privátot:
"Miért ne taperolhatná le? Oké, hogy a testvére, de egy fiúról és egy lányról van szó. Ha nekem lenne lánytesóm fix mindig lesném meg verném rá."
Akkor haladjunk sorjában!
1. Azért ne, mert a testvére! Civilizált ember nem gerjed a testvérére szexuálisan. Márpedig a melltaperolás szexuális közeledés.
2. Az nem érv, hogy fiú-lány különbségről van szó, inkább állati szint. Lásd első pont.
3. Nyilván nincs lánytesója a gyökérnek. Ugyanis normál esetben ha a különböző nemű testvérek együtt nőnek fel, nem látják egymást szexuális partnernek. Két lánytesóm is van, sosem gerjedtem rájuk, mert ember vagyok, nem kutya.
Gusztustalan ez a tesóra gerjedő mentalitás.
#20 Ha sikerrel jár, akkor egyikőjüknek sem lesz tőle semmi baja!
Ha nem, akkor a nővérének lesz egy kellemetlen emléke, a kérdezőnek pedig egy törött orra.. :D
#21 Az első két érved a a homoszexualitásra is igaz, aztán mégis....
Kicsit átfogalmazva teljesen igaz lenne, ennek ellenére mégis sokan csinálják..
"1. Azért ne, mert a saját nemed! Civilizált ember nem gerjed azonos nemű társára szexuálisan. Márpedig a fenéktaperolás szexuális közeledés.
2. Az nem érv, hogy két felnőtt emberről van szó, inkább állati szint. Lásd első pont."
A privátozó gyökér tudja még fokozni...
"Biztos nem jó csajok akkor, ha nem mozgatnak meg benned semmit, vagy homokos vagy. Ha egy heteró pasi meglát egy szép nőt, pláne ha a mellét vagy a fenekét, akkor beindul. Akár testvér akár nem, ha jó csaj akkor jó csaj."
Nem mindenki mozog azon a primitív kanmajom szinten, mint a kérdező és a privátíró. A legtöbb ember civilizált és nem gerjed a testvérére, közeli rokonára, pláne ha egy háztartásban élnek.
Persze ezt sem ezeknek a marháknak írom, hanem azoknak a normálisaknak, akik ide tévednek. Had lássák, milyen szinten vergődnek egyes ösztönlények.
#25 Hogy ki kire gerjed az nem a civilizáltságon múlik..
Van akiben nem alakul ki hogy testvérrel nem. vagy szimplán nem együtt nőttek fel és azért. De ettől függetlenül elnyomják az érzést mert tudják hogy nem szabad.
Bár nekem még mindig fura hogy ha két férfi akar együtt lenni az rendben van hisz felnőtt emberek
De akkor két testvér is lehetne együtt ugyanezen az elv alapján nem? Csak semmi esetben sem lehet vér szerinti gyerekük. de mondjuk örökbe fogadhatnának.
Köszi 21/25 kommentelő.
Van még remény. Rendesen undorodom már a férfiak többségétől, mondhatni előre félek attól is hogy fiam lesz. Pontosan ezek miatt a beteg majmok miatt. Ilyen lényeket nem akarok a közelemben sem tudni, ha ez igaz. De bízom benne ez csak egy hangos kisebbség aki itt kornyikál a gyakorin. Az a baj rettenet mód torzítani tudják a férfiakról alkotott képet.
28 de itt az "áldozat" jobb esetben rásem jön az esetre. Amiről nem tud az nem fáj.
De amúgy nem vitatom hogy visszaélés.
#21.
1. Azért ne, mert a testvére! Civilizált ember nem gerjed a testvérére szexuálisan. Márpedig a melltaperolás szexuális közeledés.
-Nos nem a civilizáltság
határozzameg a sexuális vonzódást.
3. Nyilván nincs lánytesója a gyökérnek. Ugyanis normál esetben ha a különböző nemű testvérek együtt nőnek fel, nem látják egymást szexuális partnernek. Két lánytesóm is van, sosem gerjedtem rájuk, mert ember vagyok, nem kutya.
-A mell megfogása,még nem sexpartnerség.
Gusztustalan ez a tesóra gerjedő mentalitás.
-Ezt még nem nevezném igzán mentalitásnak. Nyilván vannak troll válaszolók akik arra izgulnak hogy felbasszák a nép agyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!