Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felébred egy lány arra, ha alvás közben megfogják a mellét?
Figyelt kérdés
Tesómnak gyönyörű nagy mellei vannak, ha elalszik éjszaka óvatosan meg akarom fogni neki. Szerintetek felébredne rá?2022. nov. 6. 19:16
11/41 anonim válasza:
9
Te meg attól még egy egybites ösztönállat vagy ha tetszik ha nem.
12/41 anonim válasza:
Nálatok ez "normális" dolog Armandó! Az sem fura, hogy a bátyád az apád.... Fogdosd csak a testvéred és dugd is meg! Folytasd a családi hagyományt!
14/41 anonim válasza:
Beteges és gusztustalan véglény a kérdező, az biztos.
15/41 anonim válasza:
16/41 anonim válasza:
Többször is volt lehetőségem alvó lányok cicijét megfogni,
és egyszer sem ébredt fel egyik sem. Persze azt hozzá kell tenni,
hogy melltartó nélkül, és bő felsőben voltak.
17/41 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy mélyalvásban van-e, és főként attól hogyan fogod meg neki. Illetve van-e rajta melltartó.
Amúgy ha random pillanatban, gyengéden érinted akkor nem fog felébredni.
18/41 anonim válasza:
Elöször csak egy ujjal érints meg, egy másodpercre. És figyeld reakciót. Ha nyugi van, akkor két másodpercre, aztán háromra. Aztán 2 ujjal, majd hárommal, és így tovább lassan fokozatosan. Ki kell tapasztalni, lehet hogy olyan mélyen alszik, hogy meg is dughatod. :))
19/41 anonim válasza:
Ezt én is megcsináltam annak idején. Nem is egyszer. Az en nőveremnek is csodaszép mellei voltak tini korunkban, mondjuk meg most is. És én is rá voltam gerjedve. Nem bírtam megálni én sem. Van pár trükköm erre. 30F
20/41 anonim válasza:
Komolyan arra ad egymásnak tanácsot a sok ösztönlény, hogy a szintén degenerált kérdező hogy taperolja le a TESTVÉRÉT?
Tudom, hogy a gyakori nem a valódi világ online verziója és itt többször olvasni gusztustalanságokról, de ez már majdnem a legalja. Ennyi minösíthetetlen kanos állatot! 🤯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!