Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha csak akkor akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha csak akkor akarok vele szeretkezni ha utána együtt is alszunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek férfiak és nők is egyaránt,hogy baj lenne-e nektek ha a partneretekkel csak pl hétvégén tudnátok ágyba bújni? Nem lakunk együtt és hétközben 1x találkozunk munka után pár órára. Ilyenkor szívesen csinálunk valami programot de érzem,hogy néha vágyna másra is. (Ahogy én is) Megértem őt,de én nem szeretek úgy szeretkezni,hogy utána nem bújunk össze és alszunk együtt. Szerintetek ez normális hogy így érzek? Nekem ez nőként szerintem sokkal érzékenyebb téma.

2022. jún. 27. 22:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is volt olyan kapcsolatom ahol csak hétvégenként tudtunk találkozni. Én tuti megragadták volna az ilyen kis alkalmakat is, pláne ha mind a ketten vagytok rá. Akkor minek tagadod meg magadtól? :D
2022. jún. 27. 22:58
 2/15 A kérdező kommentje:
Valamiért olyan érzés ha ezzel telik el a program és utána hazamegyek,mintha csak egy örömlány lennék. Szükségem van az összebújásra utána.
2022. jún. 27. 23:00
 3/15 anonim ***** válasza:
6%
Keress mást.
2022. jún. 27. 23:02
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Persze ezt értem. Nyilván hasznosabban is lehet tölteni azt a kis szabadidőt ami a munka után marad, de ha ettől még nem érzed jól magad mert vágysz valamire amit nem engedett megélni saját magadnak az sem jo.

Szerintem összebújás nélkül is lehet jó a szex és nem lesz ettől kevésbé intim.

2022. jún. 27. 23:03
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Hát ha nincs más lehetőség, akkor bármilyen kis időt megragadnék a szexre. Mondjuk alapból sem csal ágyban jó a szex ;)
2022. jún. 27. 23:09
 6/15 A kérdező kommentje:

#4 #5

Azért én szívesen csinálnék valami hasznos programot is. Szerintem hamar unalmas tud lenni a kapcsolat ha csak a szex körül forog

2022. jún. 27. 23:12
 7/15 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező: a szex a lényege. Neked ennyi a funkciód. Hülye lesz többet beletenni.
2022. jún. 27. 23:20
 8/15 anonim ***** válasza:
59%
Nem lesz tőle hamar unalmas mert két szex soha sem egyforma még ugyan azzal az emberrel se. Még évek után sem. Nem értem miért vagy ekkora tagadással saját magaddal szemben. Nem kell mindig valami hasznosat meg programot csinálni, hidd el az se jó ha belefestülsz abba hogy csak X típusú időtöltés a jó mert csak az viszi előre a kapcsolatot, holott nem.
2022. jún. 27. 23:47
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

6. Mi a hasznos program? Plusz ha hétvégén együtt vagytok, olyankor tudtok napközben menni vmerre, nem? Munka utáni pár órára meg persze nem kell mindig szexelni, de az sem túl jó, ha olyankor soha nincs szex.

Amúgy mióta vagytok együtt? Mennyi idősek vagytok?

Akkor csak hétvégen egy este vagytok együtt vagy hogy?

2022. jún. 28. 00:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Normális - de ha túl nagy különbség van a libidótokban az a kapcsolat, az érzelmi kötődés rovására fog menni. Az is normális ha valaki csak heti 1-2x light szexre vágyik és az is aki minden nap 3x heves, lendületes "menetre". Mindkettő normális, de mindkettő csak azzal fogja hosszú távon megtalálni az összhangot akivel a libidója egyezik.
2022. jún. 28. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!