Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha csak akkor akarok vele szeretkezni ha utána együtt is alszunk?
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek férfiak és nők is egyaránt,hogy baj lenne-e nektek ha a partneretekkel csak pl hétvégén tudnátok ágyba bújni? Nem lakunk együtt és hétközben 1x találkozunk munka után pár órára. Ilyenkor szívesen csinálunk valami programot de érzem,hogy néha vágyna másra is. (Ahogy én is) Megértem őt,de én nem szeretek úgy szeretkezni,hogy utána nem bújunk össze és alszunk együtt. Szerintetek ez normális hogy így érzek? Nekem ez nőként szerintem sokkal érzékenyebb téma.
#8 nem kell magamat ehhez megerőltetni mert szívesen csinálok programokat. Nekem ez nem áldozat.
#9 például együtt új helyeket felfedezni,nem csak otthon puttyadni. Nem csak 1x,hétvégén minden nap.
Lehetséges,de szerintem lehet ezt empatikusan kezelni ha szeretem a másikat
13. Mennyi ideje vagytok együtt? Hány évesek vagytok?
Igen, jó új helyeket felfedezni, de azért néha délután munka után lehet inkább dugna, nem mászkálna mindenfelé. De mindenkinek más
A kérdés az, hogy a párodat, hogy érinti
Ha neked így jó, akkor nincs vele semmi baj, ha olyan párod van, akinek szintén ez a megfelel. De ha különbözően látjatok, akkor már nem igazán jó
Nem tudjuk megmondani mi a "normális", mert az is, amit te szeretnél s az is, ha más ezt másképp szeretné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!