Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel most alszunk együtt először, az nagyon ciki ha este kihallatszódik a szobából néhány hang?
Hát te tudod, ha a legelső együtt alvásnál egyből dugni akartok, de szerintem azt inkább úgy szokták hogy amikor szülők nincsenek otthon, akkor van nyugtuk elvenni egymás szüzességét. Még ha nem is hallgatóznak akkor is evidens hogy a sötét szobában vajon miben lesznek a kamasz fiuk az újonnan behálózott csajával. Nekem ez így túl cringe lenne és vagy nélkülük vagy legalább arra várnék hogy ne ezen pörögjön az agyuk nekik is. Meg nektek úgy is van még idő mindent felfedezni meg közeledni egymáshoz gondolom, de ti tudjátok.
Szerintem nem kell különösebben foglalkozni vele. Ne hangoskodjatok szándékosan, de ha valami kihallatszik, hát kihallatszik.
Amikor elvesztettem a szüzességemet, másnap reggel apám csak annyit kérdezett, hogy "Ugye védekeztetek? Még nem akarok nagyapa lenni."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!