Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak tényleg ennyire fontos hogy a fiú magas (180+) legyen?
9
"Ha nő vagy és szebb az ördögnél válogathatsz. A magasság férfiasságot sugároz, védelmet, szóval őket fogják választani, aki 175 alatt van, annak mocskos mód kompenzálnia kell."
Teljes tévedés. Egyrészt ezt a férfiakra mondják, hogy ha egy hajszállal szebb az ördögnél, akkor már jó.
Másrészt én egyáltalán nem vagyok ronda, de soha a büdös életben nem válogathattam (max. azok közül, akik engem választottak volna, de ők jellemző módon nem kellettek).
Harmadrészt 180 cm magas vagyok és egy kivétellel 180 cm magas partnereim voltak, de akadt nálam alacsonyabb is.
17
"kedves okos nők:
ha az alacsony férfiaknak ÁLLÍTÓLAG komplexusa van, akkor a komplexus nélküli alacsony fiúval elmennél?
JAAAA, hogy nem?"
Milyen magasról beszélünk? 180 cm magasn őként 180 cm magas férfivel igen. Ahogy írtam, csak ilyen partnereim voltak egy kivétellel.
Szerintem az átlag magasságú nők (164 cm) azért választanak előszeretettel nálun JÓVAL magasabb partnert, mert ez vmi genetikai, biológiai kiegyenlítődés, valószínűleg egy-két-három generáció múlva az utódiak magasabbak lesznek. Sokszor olvastam itt, hogy magas nőknél nem igazán szempont, hogy a párjuk magasabb (sokkal magasabb) legyen náluk.
27
"Szereti a franc. Nekem érett, felnőtt nő kell. Egy ilyen 150 centis nyomiban, akinek általában se melle, se s*gge, semmi nőiesség nincs. Olyan, mintha egy gyereket dugnak az ember. Ennyire perverz még én se vagyok."
Hogy te miről beszélsz... Hogy a francba lenne összefüggés a testmagasság és a testsúly között? Fiam előző barátnője olyan 155 cm lehetett, hatalmas cicikkel, popsival, combbal. És nagyon csini volt.
34
Hülye, nő vagyok. :))
33-as voltam
36
Hetero középkorú nőként, aki távolról sem vén kéjenc, megállapítani mertem, hogy attól, hogy egy nő alacsony, nem biztos, hogy vékony.
Egyéb kérés, kérdés, problémácska?
Állításod szerint heteró nőként te milyen alapon minősítesz más nőket? És ami a legfontosabb, milyen alapon vonod kétségbe mások ízlését? Az esetek nagyon nagy hányadában az ilyen másfél méteres gnómoknak se mellük, se s*ggük. Azt, hogy te egy esetből akarsz messzemenő következtetéseket levonni, téged minősít.
Még ha lenne is melle és s*gge, akkor sem bírnék rá nőként tekinteni, ugyanis az ilyeneket nem bírom komolyan venni. Gyerekekre meg nem izgulok.
38
A továbbiakban szórakoztasd el magad. Uncsi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!