Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányoknak tényleg ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak tényleg ennyire fontos hogy a fiú magas (180+) legyen?

Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 10:57
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

163 centi magas lány vagyok és én is imádom, ha fölémtornyosul a férfi, csak én ezt úgy fogom fel, hogy mindenki, aki 163 centi fölött van. És mivel ennél alacsonyabb férfit még soha nem láttam, nem tudom, mi történt volna ha találkoztunk volna, lehet hogy odalennék érte és pont nem érdekelne, milyen magas.

Amúgy eddig csak viszonylag alacsony pasik jöttek be, a barátom pl 172 centi, előtte 175 kb, stb, pontosan nem tudom mindet. Talán ez azért van, mert eddig mind kompenzálta ezt valami extra férfiassal: egyiknek nagyon mély hangja volt, másik ki volt gyúrva, harmadiknak olyan stílusa volt hogy bárkiről leimádkozta a bugyit (pedig nem volt egy matyóhímzés arcra), a barátom meg egy zseni kb. Szóval ja, önmagában csak a magasságot nézni hülyeség. Mondjuk én nem is az a típusú lány vagyok, akinek a Ken babák jönnek be.

2022. nov. 6. 11:51
 22/40 anonim ***** válasza:
30%

ja értem, szóval ha valamiben a felső10%-ba tartozik, akkor el lehet nézni a magasságot.

ÉRDEKES

2022. nov. 6. 11:52
 23/40 anonim ***** válasza:
88%
#22 miért jöjjek össze egy lusta disznóval aki semmiben se tehetséges és semmit nem látok benne, ami megfog? Hogy jobban érezd magad wtf?
2022. nov. 6. 12:37
 24/40 anonim ***** válasza:
#12 Húúúúúúúúú! Az agyadat nem sikerült plasztikázni....
2022. nov. 6. 15:41
 25/40 anonim ***** válasza:
11%

23

mintha csak ez a ket veglet lenne

de szepen bevallottad h az atlagos ferfi az valojaban egy senki a szemedben

te megerdemled a kremek kremjet

2022. nov. 6. 17:53
 26/40 anonim ***** válasza:
83%
#25 mitől átlagos és mitől átlag feletti egy férfi? Nem igazán értem, mitől lettem hirtelen egy számító r.ibanc :))
2022. nov. 6. 20:18
 27/40 anonim ***** válasza:
11%

"Jellemzően a férfiak is jobban szeretik, ha a nő kicsi és törékeny, általában mi sem akarunk a párunk fölé tornyosulni. Nabumm."

Szereti a franc. Nekem érett, felnőtt nő kell. Egy ilyen 150 centis nyomiban, akinek általában se melle, se s*gge, semmi nőiesség nincs. Olyan, mintha egy gyereket dugnak az ember. Ennyire perverz még én se vagyok.

"Nagyon vicces egyébként látni a mindenféle csalódásból és kisebbségi komplexusból eredő, frusztrációtól csöpögő kommentet, amik a nők felszínességéről zengenek..."

Az is vicces, amikor a lapos mellű és az ocsmányul elhízott csajok hisztiznek itt, hogy magasról l*szarják őket.

2022. nov. 6. 22:47
 28/40 anonim ***** válasza:

Már a neandervölgyiek is azért haltak ki, mert a neandervölgyi csajok nem a saját félszerzet pasijaikkal dugtak, hanem a jóval magasabb homo sapiensekkel. A nők ösztönösen vonzódnak a nagyobb férfiakhoz.

[link]

2022. nov. 7. 05:53
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Sértegethetsz akárhogy, ez akkor sem változtat a tényen, hogy én sikeres vagyok az ellenkező nemnél, te meg nem😅Na pá. Menj kondiba.

2022. nov. 7. 07:24
 30/40 anonim ***** válasza:
19%

"sikeres"

az h megdugnak mert vaginaval születettek az nem siker

2022. nov. 7. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!