Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányoknak tényleg ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak tényleg ennyire fontos hogy a fiú magas (180+) legyen?

Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 10:57
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nem releváns a saját tapasztalat, de sajnos az alig 170cm-el eddig nem jártam sikerrel a csajoknál. DE bizonyára nem (csak) a magasságom tehet róla... 🤣
2022. nov. 6. 11:12
 12/40 anonim ***** válasza:
0%

Nekem tudod miért teríti elém? Mert heti 3-4x kondizok és mert voltam már plasztikázva. Én se születtem tökéletes alakkal és arccal, csak én siránkozás helyett tettem ellene.

2022. nov. 6. 11:13
 13/40 anonim ***** válasza:
49%

172 cm vagyok, én kérek elnézést, hogy nem szeretnék magasabb lenni a partneremnél, ha felveszek egy magassarkút :D Jellemzően a férfiak is jobban szeretik, ha a nő kicsi és törékeny, általában mi sem akarunk a párunk fölé tornyosulni. Nabumm.

Nagyon vicces egyébként látni a mindenféle csalódásból és kisebbségi komplexusból eredő, frusztrációtól csöpögő kommentet, amik a nők felszínességéről zengenek...

2022. nov. 6. 11:15
 14/40 anonim ***** válasza:
76%

nekem igen 180 centisként

:D

N

2022. nov. 6. 11:15
 15/40 anonim ***** válasza:
21%

hát rozikáim lehet FRÖCSÖGNI, de azért az azért tényleg TITEKET minősit, hogy elmentek jó kinézetű csávókákkal aztán sírtok hogy nem volt elég érdekes/intelligens

nyilván vannak jó kinézetű ÉS egyben intelligens fószerek is, de valahogy azok nektek igen ritkán jönnek össze, már ha egyáltalán

persze mindig a kinézet az első, az önmagában a kutyát nem érdekli, ha a férfinank egyébként rendben van az élete, rendes képzettsége van és ezzel összefüggésben jól fizető munkája és olyan karrierje, ami előrefelé mutat, továbbá saját lakás, autó stb, széles látókör a világra, saját vélemény, etc.

KUTTTTYÁT nem érdekli

vagyis nyilván érdekli a kutyát is, ha úgy nézzük.....mármint úgy értem, hogy a "who let the dogs out" című dal is a a csúnya nőkről szól...szóval ilyen formán a kutyát max érdekli, de abból meg ugye mi sem kérünk.

2022. nov. 6. 11:19
 16/40 anonim ***** válasza:
83%

Wow, ritka ;)

17/40 anonim ***** válasza:
85%

kedves okos nők:

ha az alacsony férfiaknak ÁLLÍTÓLAG komplexusa van, akkor a komplexus nélküli alacsony fiúval elmennél?

JAAAA, hogy nem?

18/40 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nem
2022. nov. 6. 11:22
 19/40 anonim ***** válasza:
21%
Mondatooot nagybetűvel kezddddd!
2022. nov. 6. 11:23
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

"18

Na egy igazi nő!

2022. nov. 6. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!