Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magas lányok jönnek be, és miért lényeges szex szempontjából?
Nekem mindegy a magassága, mindig az összhatást nézem.
155 centis csajnál külön izgató, hogy milyen kis pici, de egy 180 centis nőnél meg az hogy magasabb nálam…
175 centi vagyok és szexeltem már mindenféle magasságú nővel.
Tapasztalataim szerintem nem nehezíti meg a szexet olyan nagyon, ha mondjuk a nő a magasabb.
Ha a nő a nehezebb és sokkal nehezebb, az már jobban megnehezíti a dolgokat, de amúgy nekem az ilyen is be tud jönni.
Csak akkor lehet lényeges ha állva akarom csinálni, vagy misszionáriusban a lány cicijét akarom szájjal izgatni. Esetleg 69-ben, hogy mindketten elérjük a másik nemiszerveit.
De egy-két centi nem számít 😂
Amúgy meg személyesen nekem esztétika szempontjából kb mindegy a magasság. Lehetőleg ne legyen 190cm nél magasabb
Testmagasság lényegtelen. Összhatás meglegyen. tehát a 155/85 nem az esetem.
190 cm vagyok, így az alacsonyabbak vannak döntő többségben. Ez viszont nem zárja ki, hogy egy magasabb lány nem tudna szimpatikus lenni számomra. Főleg, ha rendelkezik belső értékekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!