Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha aktusra, behatolásra vágytok, de a pasi stressz fáradtság vagy lelki okból nem vagy nem kellően lenne kemény, akkor mi lenne a jobb?
Csak ez a két opció van?
Mondjuk ki is lehet hagyni egy alkalmat, nem fog össze dölni a világ. Fáradtan amúgy sem lesz valószínűleg annyira jó.
akkor békén hagyom, közlöm nem vagyunk gépek és legközelebb jó lesz, ennyi
erőltetni tök felesleges
(fiú vagyok)
Ebben az esetben pihenni kell. Most így meg tudná b*szni, de a fiú kb egyáltalán nem élvezné a párja meg nézhetné az unalmas és fáradt ábrázatát
Nekem amúgy pl kicsi a farkam szóval gondoltam már arra hogy erényövben felcsatolhatóssal fogok szexelni a párommal ha az én méretem kicsi lesz neki
Egyiket sem választanám. Ez pont annyira szánalmas mint amikor a nőnek nincs kedve, de kötelességből mégis "hagyja magát", mert az az elvárás.
Nekem legalábbis elegem lett ebből.
A szexben az a legjobb ha mindketten èlvezzük, és nem csak a saját, hanem legalább annyira a másik örömèèrt tesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!