Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, Ti hogy vagytok vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, Ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
Szex után fáradtak vagytok, vagy energiával megteltek és jobban végzitek a munkátokat ?

2021. jún. 1. 21:52
 1/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk itt egy sima menetre gondolok, nem egész éjjeli szexre
2021. jún. 1. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
A sima menet 1,5 óra előjátékkal. Ha elélvezek akkor KO. Ki vagyok ütve óràkra.
2021. jún. 1. 21:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyire hosszú a menet, de alapvetően eléggé szeretek szexelni, így boldog leszek utána, szóval motivált is
2021. jún. 1. 21:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk itt egy átlagos menetre gondolok. 15-20 percre
2021. jún. 1. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Én szex után elalszom.
2021. jún. 1. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

nőként írom, hogy a barátom általában beslszik utána és az exeimnél is ezt tapasztaltam.

ami amúgy szomorú, mert én pont tele leszek energiàval és rendsterint ilyenkor akarok világmegváltó brainstormingolós beszélgetésekbe bonyolódni, ami nehezen megy, ha a másik fél fáradtan ühümözik aztán Zzzzz

2021. jún. 1. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Alszom pár órát és tele leszek energiával. Jobb kedvem lesz utána.
2021. jún. 1. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Van egy enyhe fáradság, biokémiai oka van. Ettől ha még reggel, vagy egy "kiugrottam ebédelni" szünetben történik még mosolyog tőle az ember egész nap :)
2021. jún. 1. 22:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy gyors menet, vagy egyéb kielégülés engem kimondottan feldob, felfrissít, energizál, jobb úgy dolgozni. De egyrendes kiadós szex után a legjobb pihizni egyet.
2021. jún. 2. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!