Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a fáradtságtól van ez? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Iszonyat szexéhes vagyok, egésznap várom a férjemet, hogy majd "összebújjunk", de mire oda este lesz és odaérnénk, semmi kedvem nincs már hozzá. A gyerek is lefáraszt, a háztartás is. (Mindent egyedül csinálok.) Ha ő haza jön a melóból, akkor leül kockulni, a gyerek (16 hós) ha oda megy, elzavarja, mert hát nem tud figyelni a játékra és ez is lelombozza a kedvemet.2022. okt. 26. 21:41
1/7 anonim válasza:
Hívj segítséget a gyerek mellé, és lépjetek le egy kicsit este vagy amikor csak lehet.
2/7 A kérdező kommentje:
1: sajnos nincs ki segítsen. :/ Anyósom messze lakik és állandóan dolgozik, anyukám pedig műtétre készül nagyon beteg. Más pedig nincs.
2022. okt. 26. 21:49
3/7 anonim válasza:
Igazabol a ferjed viselkedese lomboz le, hogy elkuldi a gyereket meg szart se csinal. A csalodas kikesziti a nemi vagyat. Velunk is igy volt. Egy no nem tud szexelni a ferjevel amig haragszik ra, meg ha nem is tudatosan.
4/7 anonim válasza:
Létezik fizetett segítség... Babysitter pár alkalomra nem olyan vészes összeg. Amúgy persze, nyilván érthető, hogy vágy romboló, hogy a párodnak van szabad ideje, neked meg semmi. Meg azzal szembesülni, hogy ilyen szar apát választottál a gyermekednek. Még most beszéljétek erről, mert amikor munka mellett kell ugyanúgy neked csinálnod mindent, na akkor fogsz borítani...
5/7 anonim válasza:
Nekem most nincs párom,de tényleg mindenféle rosszindulat nélkül írom,a jó isten óvjon ilyen férjtől. Úgy ott hagynám mint a picsa,és akkor megtudná kit nézne hülyének,egy nő attól hogy férjhez megy,gyereket szül attól még nem azt jelenti hogy cselédnek kell lennie. Illetve a másik mi az hogy elzavarja? Akkor minek csinálta meg?
7/7 anonim válasza:
Nekem is ez van.
Amíg az emlekeimbol vagyok napközben addig vágyok a férjem re, de amikor hazajon, mindenbe beleköt, bunkó, nem segít akkor kiábrándító és utalom az egészet, szex az utolsó amire tudok gondolni vele kapcsolatban. Nem is normális ez így, tudom, tudja, nem is fog ez így örökké tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!