Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉG! A barátnőm fáradtsága frusztál de azt nagyon! Mit csináljak?
Először is sok türelem kell hozzá! Te is írtad, hogy az utcsó évét járja, így megértőnek kell lenned! Te is tudod milyen ez az időszak?! A lányoknál kicsit stresszesebb, hogy jön az érettségi! Inkább segíts neki, hallgasd meg, beszélgessetek...Ne nyomulj, mert azzal csak rosszabb lesz!
Kitartást, és hidd el, ha leérettségizett minden sokkal jobb lesz mint volt! :)
11:37: A lányoknak miért stresszesebb az érettségi? Ők nehezebb feladatokat kapnak? Vagy butábbak? Nem hinném.
Kedves kérdező! Túl sok vagy a barátnődnek, azért hárít és taszít el téged (hiába mondod, hogy nem). Ne akard ennyire, ne lógjál a nyakán, csinálj helyette valami mást, hobbit, sportot, tanulást. Majd ő fog jönni, hogy elhanyagolva érzi magát, meg bújós vadmacska lesz. :)
Velem is ez történt. Én 20 ő 18. Nem fáradtság az. Enyhül a szerelem. (Nálam kiderült hogy kavart is másokkal, pedig szerelmesek voltunk egymásba nagyon).
Te nagyon szerelmes vagy, így te fogsz pórul járni. A nők buták. Nézz alaposan a körmére. 18 éves lány nem fog kifáradni a sulitól...és valószinű nem veled fogja leélni az életét.
Tipp: k*rvázz be, az jót fog tenni.
"Egy kisgyerek is előbb seggreül, minthogy pofára essen"
köszönöm a válaszokat, nem nagyon tudom még mi lesz ebből...a szerelem enyhülése az lehetségesebb számomra, minthogy megcsal.Mert azt megjegyezte, hogy szeret és annál többet érez, de nem biztos már benne, hogy ez szerelem.
ezzel nincs gond számomra,nem várom el,hogy szerelmes legyen.
köszönöm a tanácsokat és a tapasztalataitokat.
heló mindenki, a tanulság végett leírom mi történt.
valóban, a szerelem kihűlt a lány részéről. közöltem vele, hogy ez nekem nem akadály, ellenben neki az.
tegnap szakított velem. úgy érzem egyáltalán nem biztos benne, hogy jól cselekedett-e, megjegyezte azt is, hogy lehet hogy ennyi volt de lehet hogy egyszercsak rájön hogy mégis kellek.
jelenleg mindketten szenvedünk, de majd elmúlik, az idő múlása kell hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!