Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SEGÍTSÉG! A barátnőm fáradtság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTSÉG! A barátnőm fáradtsága frusztál de azt nagyon! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok a barátnőm pedig 18. Több mint másfél éve vagyunk együtt és mindketten nagyon szeretjük egymást. Én dolgozok már 1 éve ő pedig az utolsó évét járja suliba. Kb 1-2 hete vettem észre rajta, hogy nem bújik és nem csókolgat meg nem úgy áll hozzám, ahogy eddig.Szex-el is gond van, mert már több mint 1 hete fáradt hozzá. Volt, hogy úgy jött át, hogy este szeretkezünk, de fáradtság végett elmaradt8de mondta ,hogy vágyik rá).Beszélgettünk is róla és olvastam...az interneten persze, hogy a fáradság elnyomja a vágyait és a figyelmét velem szemben.Már nem mondja, mennyire kíván és zavarja, ha sokat csókolgatom és újok hozzá.Úgyérzem érzalmileg nagyon túl vagyok fűtve, mintha annyi mindent akarnék adni, de nem ad rá lehetőséget.Nagyon ki vagyok borulva, munkaközben is és egyfolytában csak rá gondolok és arra, hogy mennyire vágyom rá, hogy minden olyan legyen, mint eddig.Nem tudom mit tegyek, hogy ez az érzés elmúljon vagy gyengüljön.Tudom, hogy szeret és tudom, hogy ha tényleg kipiheni magát és nem lesz stresszes és fáradt, akkor minden a régi lesz.Úgy érzem, mintha eltaszítana de ez nem így van.Mikor rágondolok, néha úgy érzem, mintha összetörne a szívem.Nyilván túlreagálom a helyzetet, ez normális? mit tudok csinálni, hogy megnyugodjak, mert ha látja, hogy ki vagyok borulva, még több teher nehezedik rá és még tovább marad ez az állapot.Hogyan segítsek magamon/magunkon?
2009. szept. 29. 10:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Először is sok türelem kell hozzá! Te is írtad, hogy az utcsó évét járja, így megértőnek kell lenned! Te is tudod milyen ez az időszak?! A lányoknál kicsit stresszesebb, hogy jön az érettségi! Inkább segíts neki, hallgasd meg, beszélgessetek...Ne nyomulj, mert azzal csak rosszabb lesz!

Kitartást, és hidd el, ha leérettségizett minden sokkal jobb lesz mint volt! :)

2009. szept. 29. 11:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok,csak a pasimmal.Megőrít,hogy állandóan fáradt,egy ideig még el tudom viselni,de szerintem már nem sokáig.Néha úgy érzem,mintha csak haverok lennénk.
2009. szept. 29. 12:35
 3/12 anonim ***** válasza:

11:37: A lányoknak miért stresszesebb az érettségi? Ők nehezebb feladatokat kapnak? Vagy butábbak? Nem hinném.

Kedves kérdező! Túl sok vagy a barátnődnek, azért hárít és taszít el téged (hiába mondod, hogy nem). Ne akard ennyire, ne lógjál a nyakán, csinálj helyette valami mást, hobbit, sportot, tanulást. Majd ő fog jönni, hogy elhanyagolva érzi magát, meg bújós vadmacska lesz. :)

2009. szept. 29. 13:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem is volt barátom amikor érettségiztem és nem tereltem le fáradság miatt pláne nem év elején!! Meg szerintem egy 18 éves lánynál aki csak suliba jár, nem nagyon jellemző hogy fáradtság miatt hárítsa a pasiját! Az ilyen inkább egy kihült házasságban szokott előfordulni! Úgyhogy szerintem is beszéld meg ezt a barátnőddel mert más oka lehet annak h terel!
2009. szept. 29. 13:56
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

Velem is ez történt. Én 20 ő 18. Nem fáradtság az. Enyhül a szerelem. (Nálam kiderült hogy kavart is másokkal, pedig szerelmesek voltunk egymásba nagyon).

Te nagyon szerelmes vagy, így te fogsz pórul járni. A nők buták. Nézz alaposan a körmére. 18 éves lány nem fog kifáradni a sulitól...és valószinű nem veled fogja leélni az életét.

Tipp: k*rvázz be, az jót fog tenni.

"Egy kisgyerek is előbb seggreül, minthogy pofára essen"

2009. szept. 29. 14:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is így voltam az ex párommal. Annyira lefárasztották a vizsgák meg a sok tanulás, hogy bent aludt a koleszban egy másik srác ágyában... :-)
2009. szept. 29. 14:17
 7/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, nem nagyon tudom még mi lesz ebből...a szerelem enyhülése az lehetségesebb számomra, minthogy megcsal.Mert azt megjegyezte, hogy szeret és annál többet érez, de nem biztos már benne, hogy ez szerelem.

ezzel nincs gond számomra,nem várom el,hogy szerelmes legyen.

köszönöm a tanácsokat és a tapasztalataitokat.

2009. szept. 29. 14:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Ilyet csak akkor mond az ember a párjának, ha már fejben eldöntötte a szakítást. Szerintem már ki is nézte az utódod, csak nem akar megbántani, vagy nem akarja, hogy bekavarj az új kapcsolatba.
2009. szept. 30. 09:17
 9/12 anonim ***** válasza:
92%
Kedves Kérdező!Bizony ez nem fáradság!Én 20 éves lány vagyok,nemrég ért véget egy 4 éves kapcsolatom egy 24 éves fiúval.Én sulim melett jártam dolgozni gyakorlatra,kemény 10-12 órákat dolgoztam,mégis a barátomhoz sosem voltam fáradt,hiszen egész nap az tartott életben,hogy újra fogom látni este...Viszont ő mondjuk úgy utobbi 2 évbe állandóan fáradt volt,akkor is mikor nem dolgozott,7végén,reggel,este MINDIG!Én naív kislány elhittem neki,szegénykém mennyit dolgozik fáradt a lelkem blabla...AHA!Nem ez volt,ő már nem szeretett engem,csupán sajnálatból és megszokásból volt velem...persze,hogy nem bújt,nem csókolt,nem simogatott.A szexről meg ne is beszéljünk.Könyörgöm egy csinos fiatal lány MINDENT bevet azért,hogy a abrátja felizguljon rá és semmi...Volt,hogy havonta egyszer...pff.Én jókislány sosem csaltam meg Őt.Mert szerettem,de mostanra rájöttem elvesztegettem 2 évet az életemből.Most van egy nagyon aranyos barátom,sokkal többet dolgozik,és hozzám sosem fáradt.Beszélj a csajjal,állj a sarkadra,ne hagyd hog hülyének nézzen!
2009. szept. 30. 11:03
 10/12 A kérdező kommentje:

heló mindenki, a tanulság végett leírom mi történt.

valóban, a szerelem kihűlt a lány részéről. közöltem vele, hogy ez nekem nem akadály, ellenben neki az.

tegnap szakított velem. úgy érzem egyáltalán nem biztos benne, hogy jól cselekedett-e, megjegyezte azt is, hogy lehet hogy ennyi volt de lehet hogy egyszercsak rájön hogy mégis kellek.

jelenleg mindketten szenvedünk, de majd elmúlik, az idő múlása kell hozzá

2009. okt. 8. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!