Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác és segítség?
A szilveszteri buli után megszerezte a telószámomat a vodafone zrt-től, majd randiztunk és nála aludtam és mondtam neki, hogy szeretem és azt mondta ő is engem, de fél éve szakított az exével és nem akar új kapcsolatot. Azt mondta, hogy barátok maradunk és mindig számíthatok rá, de sírt... ajj, olyan rossz.
18/N és 18/F.
a vodafone zrt-töl??
ajj istenem ne legyél már ennyire hiszékeny és naív elsőre! Előbb ismerd ki.
amúgy mert ilyen butuskán gondolkodsz te sem érdemelsz többet! Te is leülhetsz!! 1-es!
Holnap újra vizsgázhatsz!
jajj szállj már le a helyesírásról. Én fel sem hoztam témának a HELYESÍRÁST!
csak unalmas h itt ezzel vannak elfoglalva az emberek. és ha valaki kapkod gyorsan ír...
na mindegy....
2# Velem most mi a bajod? Fáj, hogy tudok helyesen írni? Majd pár év múlva (talán) te is megtanulsz. Nyugi..
Talán zárójelei helyett lehet előtte-utána vessző. De nem értem, ki írt itt neked.
Macs1209
Nem neked szólt. Értékeld nyugodtan, jól jön az építő kritika.
Amúgy nem érdekel a helyesírás, de már megszoktam :D
Nekem a wireless bill szokott beragadni, és későn ve-
szem észre, hogy nem azt írtam, amit akartam, és hopp,
elment a comment.
Azért próbálok normálisan írni, de ha valaki emiatt
hisztizik, akkor leírom utána javítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!