Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy srác de van barátnője....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác de van barátnője. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
2éve kinéztem magamnak egy srácot, aki itt lakik a környéken..mondták hogy van barátnője igy le is tettem róla.számomra ő egy elérhetetlen álomnak tűnt. egy hónapja összefutottam vele egy szorakozóhelyen, azóta nagyon jóba vagyunk rengeteget dumálunk,egyre közelebb kerülünk egymáshoz..Elmesélte nekem hogy megmozgattam benne valamit amikor elsőnek találkoztunk.Együtt szilvesztereztunk még a számom is megszerezte.! De ez persze a barátnőjének nem tetszik már nem egyszer kiverte a balhét mert nagyon féltékeny rám. a srác elmondta nekem h nem szereti a barátnőjét..és legutóbb amikor a lány balhézott megmondta neki a srác hogy ha mégegyszer ezt csinálja akkor vége lesz..nemtudom mit tegyek..:/
2012. jan. 7. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
A srác meg akar téged dugni miközben van barátnője..
2012. jan. 7. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem szakítanak, addig ne tegyél semmit, mert még te leszel a szemét r*banc, aki miatt megromlott a kapcsolatuk. Ha azt mondja a srác, hogy "Majd nemsokára szakítok vele" akkor se menj bele semmibe, várd meg amíg tényleg megteszi. Ezzel tudja bebizonyítani, hogy tényleg érdekled.
2012. jan. 7. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:

mondjuk hagyd békén más pasiját,kezdetnek enyi megteszi.

ha meg valamiért szakítanak, ott a lehetőség,addíg hanyagolni kéne a dolgot

2012. jan. 7. 19:37
 4/7 A kérdező kommentje:
de attól félek hogy ha megmondom a srácnak h engem ne szivasson.így meg pláne ne hogy van bnöje..akkor tovább lép és keres mást.:/ olyan jo hogy egyre közelebb kerülünk egymáshoz és nem szeretném elvesziteni... de tiszteletben tartom a kapcsolatát mert már nem egyszer lett volna alkalmam rámozdulni..
2012. jan. 7. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Elveszíteni csak azt tudod, ami neked van, de a srác még nem a tiéd, akkor nem értem mit agyalsz ezen.
2012. jan. 7. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem te semmit ne tegyél, ha igazán te kellesz ennek a csókának, majd otthagyja a barátnőjét és megkeres téged. Egyébként ez egy igen szar duma, hogy amikor elsőnek találkozott veled, megmozgattál benne valamit... akkor miért nem veled jött össze? Szerintem csak beléd akar lőni pár patront vagy részeg volt amikor ezt mondta.
2012. jan. 7. 20:27
 7/7 A kérdező kommentje:
igazatok van..csak tudjatok nagyon orultem neki igy ket ev varakozas utan..de biztos nem érdeklem különösebben mert akkor tenne valamit..:/köszi a válaszokat.;)
2012. jan. 7. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!