Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszene egy srác, akinek van barátnője, de nem közömbös irántad, elmondanád neki, h ő is tetszik neked?
Félek az őszinteség csak kellemetlenséget szülne,mert ha mégis elutasítana,minden találkozáskor rosszul érezném magam,amiért elmondtam neki mit érzek...de ott a másik lehetőség,h ha tudná,h hogy érzek iránta,könnyebben tudna dönteni,h marad a mostani barátnőjével vagy megpróbáljuk együtt.
Nem kérek kioktatást,tudom,h nem 'szép' dolog elszeretni más pasiját,de nem én kezdeményeztem ezt az egészet,sőt váratlanul ért a srác vallomása,és kissé elutasítóan viselkedtem direkt,de már nem bírom a távolságtartást,hiába van barátnője.Tudom,h nem tökéletes a kapcsolatuk,de megértem,h vannak dolgok,ami miatt mégis vele van még,viszont ha tudná,h a vonzalom nem egy oldalú,lehet,h könnyebben szakítana a párjával.Közben meg félek a visszautasítástól...nem könnyű...mi tévő legyek?Várjak,míg újra közeledni próbál felém (lehet,h mivel egyszer már nem úgy reagáltam,ahogy várta,nem is mer újból próbálkozni) vagy lépjek én?
20/l
kérdező:ismerlek téged!!!!
nem veheted el a pasimat,ha megpróbálod,nagyon meg fogod bánni!!!!
miért akarsz szétszedni egy kapcsolatot?van elég facér srác a világban,onnét válogass!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!