Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnője, szerelmet vallott, azóta próbál eltaszítani. Mi ez?
A, csak hülyít téged
B, valami oka van arra hogy a barátnője mellett maradjon ha téged szeret is, ezért próbál magától eltaszítani.
Hát nehéz ez, de igazából csak maga elöl menekül. Te sok mindent nem tehetsz, ki kell várnod az ő döntését, és add tudtára hogy bárhogy is dönt szeretni fogod...
Én nem huroglak le sajnos én is tudom milye egy foglalt pasiba beleesni, csak az én esetemben nem viszonzott :)
Hát ezaz...Miért nem lép?
Valami mégis lehet...esetleg mrá terhes a barátnője,vagy valami anyagi dolgok lehetnek...
Tudom, hogy ez nagyon rossz neked...tapasztalat.....de hidd el tényleg válaszút elé kell állítanod!akár milyen nehéz is......én is azt tettem, hogy vaqy én vagy bnője, tedd te is azt! ha a bnőjével nem jó neki, akkor úgyis ott fogja hagyni, egy ideig vele tud még maradni, de ha mást szeret(téged) akkor egy idő után még megcsókolni sem tudja majd :D várjál, és SOHA ne add fel a reményt!
ui: sztem ha mondod neki h te vagy a bnője, utána ne keresd,csak várj....ha mmeg nem lépne, akkor lehet jobb lesz ha megpróbálod elfelejteni(ami sztem soha nem fog sikerülni ha annyira szereted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!